HTELA JE DA USVOJI BEBU,ALI JE ŠOKIRANA IZLETELA IZ PORODILIŠTA: Lice njene bebe bilo joj je strašno
Foto: Facebook

Lep kraj

HTELA JE DA USVOJI BEBU,ALI JE ŠOKIRANA IZLETELA IZ PORODILIŠTA: Lice njene bebe bilo joj je strašno

Žena -

36-godišnja Kristina Fišer sa Floride, SAD, nežno uspavljuje svoju 6-mesečnu ćerku Ebigejl Lin. Čudesno je što je Kristina ta koja drži svoju ćerku, jer je odlučila da je da na usvajanje još pre nego što se rodila.

Buduća majka tada je bila nezaposlena, živela je u prikolici i plašila se da može da vodi računa o svojoj bebi. U trenucima kada se porađala, situacija se potpuno promenila.

Ebigejl se rodila 1. januara 2016. godine. Doktori su odmah znali da nešto nije u redu, beba je rođena sa deformitetom lica koje se nije videlo na ultrazvuku. Kada je žena koja je trebalo da usvoji Ebigejl videla prvi put, u suzama je istrčala iz bolnice, vidno uznemirena zbog izgleda bebe. Kristina nikada više nije čula ništa o toj ženi.

Kristina je histeriju te žene shvatil akao znak da ona mora da bude ta koja će odgajiti svoje dete."Znala sam da ne mogu da je ostavim", seća se. Za razliku od žene koja je želela da je usvoji, Kristina nije imala problem sa novorođenčetom koje je rođeno sa sindromom Trečer-Kolins, koji može da utiče na razvoj tkiva i kostiju lica i ušiju.

Ebigejl je inače potpuno zdrava beba i vodiće normalan život, samo će morati da ide na nekoliko korektivnih plastičnih operacija kada bude bila starija. Kristina je uradila set fotografija sa svojom bebom i ove divne, intimne fotografije podelila je na svom Tviteru kako bi svi videli njenu sreću.

Birth mother keeps newborn with birth defects after adoptive family flee hospital https://t.co/M5Ou9f1E4R pic.twitter.com/0ksEXtKbIo

— Daily Mail US (@DailyMail) June 6, 2016

Kristina je oduševljena svojom odlukom da ostane sa svojom bebom.

Kristina je pokazala pravo obeležje istinske majke: bezuslovna ljubav bez obzira na sve. Mislimo da se ova priča završila na najbolji mogući način. (Hefty/foto:Facebook/Christina Fisher)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track