Do savršeno glatkih peta za samo 1 minut dnevno!
Foto: PR

OVO MORAŠ IMATI!!!

Do savršeno glatkih peta za samo 1 minut dnevno!

Žena -

Imaš problema sa tvrdom kožom na petama i ne znaš kako da je se rešiš?

Ova fenomenalna spravica će ti sigurno pomoći u tome.Može biti tvoja već danas samo jednim klikom OVDE.

Puno ljudi ima problema sa mrtvom kožom na petama.Šta ti koristiš za negu svojih stopala?Šta god da je u pitanju, sigurni smo da će ti OVO biti od mnogo veće koristi.Jedno vreme je bio popularan kamen za pete ali je on na našu sreću odavno prevaziđen.Ti zaslužuješ nešto mnogo bolje, nešto što uz pomoć sajta Kupon.rs već danas možeš nabaviti po ovoj sjajnoj akcijskoj ceni tako što ćeš kliknuti OVDE.

Predstavljamo ti fenomenalnu električnu turpiju za negu stopala, uz pomoć koje ćeš za samo 60 sekundi dnevno imati perfektno glatka stopala.U toku je specijalna akcija na Kupon Shopu, tako da već danas možeš častiti sebe i neku dragu osobu ovom nezamenljivom rotirajućom turpijom za stopala za SAMO 1290din!!! Možeš je poručiti odmah OVDE.

Komplet sadrži Personal Pedi aparat sa kristalnim valjkom i poklopcem, četkicu za čišćenje i još jedan kristalni valjak gratis.Uživaj u prelepim glatkim petama i iskoristi ovaj sjajni popust.Uveri se sa kakvom lakoćom možeš doći do glatkih i negovanih peta klikom OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track