SPREČITE NAJVEĆE GREŠKE: Evo šta mnogi radi na prvom sastanku
Foto: Profimedia

Saveti

SPREČITE NAJVEĆE GREŠKE: Evo šta mnogi radi na prvom sastanku

Žena -

Ako se pitate šta je krenulo po zlu nakon prvog sastanka, možda ste učinili neku od ovih 10 kardinalnih grešaka. Naravno, ne namerno, stres čini svoje. Ali ako vas upozorimo na njih, možda ćete idući put zasjati u svom najboljem izdanju koje skrivate u sebi

Kako god bilo, dobro je znati što nečiniti na sastanku, a hoćete li baš na idućem sastanku upoznati onu/onog pravog od sada više neće biti samo na vama. Evo šta ne bi trebali da radite na prvom sastanku:

Nemojte se koristiti mobilni i dopisivati. Jednostavno nemojte to raditi ni kad ste s prijateljima, a kamoli na sastanku.

Nemojte ići u trenirci. Ne morate dići kredit za sređivanje, ali obucite se pristojno i “normalno” – kasnije ćete nositi trenirke.

S osobom s kojom još niste bili na sastanku nemojte se dopisivati 0-24, jer ćete je najbolje upoznati kada se zaista upoznate s njom/njim i tako stvoriti pravu sliku.

Onlajn slika često može biti drastično drukčija od one oflajn ( i ne govorimo samo o stvarnoj fotografiji).

Devojke, žene, nemojte biti naglašeno nezavisne

Foto: Shutter
Foto: Shutter

Ako vas dečko želi častiti pićem, naručiti vam taksi ili jednostavno vas otpratiti do doma (ne dalje), ne morate naglasiti da sve to možete same. Dopustite im da budu džentelmeni. Neki dečki i muškarci mogu biti dokaz da kavaljeri nisu izumrla vrsta homo sapiensa.

Ostavite stidljivost i nesigurnost kod kuće – sa sobom ponesite samouverenost, pričljivost, otvorenost, iskrenost i zabavu

Na prvom sastanku, muškarac bi trebao platiti račun, a kasnije ćete se sigurno dogovoriti. Ovdje nije reč o suprostavljanju feminizmu, nego uobičajeno delo ljubaznosti.

Nemojte gledati okolo, pogotovo nemojte posmatrati druge ljude pa makar iz poštovanja prema osobi koja sedi preko puta vas.

Nemojte spominajti da često odlazite na sastanke i da ste isfrustirani onlajn stranicama za sastanke pa čak i ako jeste.

“Zašto si još uvijek singl?”, nije dobro pitanje za prvi sastanak.

Znamo da će na kraju ovog spiska ovo zvučati smešno, ali – budite svoji. Opustite se, uživajte u upoznavanju pa čak i ako osoba preko puta vas nije ono što tražite. Svašta možete naučiti o sebi i drugima, a to je ionako najvažnije u životu. Ko zna, možda vas ovi saveti dovedu do osobe koja je isto tako pročitala ovo!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(ljepota i zdravlje.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track