(FOTO) MUŽ JE NIJE VIDEO GOLU 12 GODINA: Dženi (36) imala je 130 kg, smršala 57, a onda je brak...
Foto: Printscreen/Instagram

Odlučila da se izbori za sebe

(FOTO) MUŽ JE NIJE VIDEO GOLU 12 GODINA: Dženi (36) imala je 130 kg, smršala 57, a onda je brak...

Žena -

Dženi Tejt iz engleskog Šruzberija imala je 130 kilograma i na svaki je način i u svakom trenutku pokušavala je da sakrije svoje telo širokom odećom, suprugu čak 12 godina nije dozvolila da je vidi golu, a ljubav su vodili isključivo u mraku.

Muž je čak morao kucati na vrata spavaće sobe pre nego što bi ušao.Međutim, pošto je shvatila da joj brak propada, 36-godišnjakinja i majka 15-godišnje Džesmin odlučila je da promeni život. Pre dve godine je počela sa dijetom i do danas izgubila skoro 60 kilograma. Nažalost, brak nije uspela da spasi.

"Oduvek sam mrzela svoje telo i došla sam do tačke kad više nisam podnosila da me bilo ko vidi golu, čak ni moj muž. Bila sam prestravljena da će ga odbiti moje naslage koje sam inače skrivala. On je na sreću imao mnogo razumevanja i nikad se nije žalio, ali gledajući sad mogu reći da su moji problemi najveći uzrok raspada braka", rekla je Dženi.

Dženi je počela da se deblja još kao tinejdžerka zbog čega su je u školi maltretirali, a posle rođenja ćerke 2000. godine više ništa nije držala pod kontrolom.

"Moji problemi s hranom počeli su u školi gde su me nasilnici gnjavili i vređali. Pošto sam se razvela, zbog stresa sam tražila utehu u hrani. Kad sam upoznala Skota, drugog supruga, 2003. godine već sam se pomerila s činjenicom da mi se moj izgled nikad neće sviđati", ispričala je Dženi.

Sledećih godina Dženi je odbijala Skota kad god je hteo da je vidi golu.

"Insistirala sam da vodimo ljubav u mraku, a presvlačila sam se pod jorgan da ništa ne može da vidi. Morao je da kuca na vrata spavaće sobe pre ulaska i zabranila sam mu da ulazi u kupatilo dok se tuširam. On je to smatrao smešnim i uporno me pokušavao uveriti u suprotno, ali ja mu nisam verovala. Doista sam mislila da ću mu se zgaditi ako me vidi golu".

Do 2014. godine shvatila je da joj se brak raspada, ali počela se plašiti za svoje zdravlje. Uz redovnu vežbu, zdravu ishranu i mnogo sirovog voća i povrća, Dženi je smršala 60 kilograma, ali nije uspela da sačuva brak.

Dženi je danas zadovoljna svojim izgledom, izlazi i nada se da će opet pronaći ljubav.

Miror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track