(FOTO) POZNATI MODELI OTKRIVAJU TRIKOVE: Ove poze osiguraće vam super fotke u bikiniju
Foto: Printskrin/Instagram

Saveti

(FOTO) POZNATI MODELI OTKRIVAJU TRIKOVE: Ove poze osiguraće vam super fotke u bikiniju

Žena -

Većina modela savetuje isto kada je u pitanju fotkanje - budite što opuštenije i prirodnije jer će samo tako slike biti dobre. Otkrile su i par poza koje će telo učiniti vitkijim i zavodljivijim.

Većini žena izlazak u kupaćem kostimu dovoljno je zastrašujuć sam po sebi. Iako se to ne da naslutiti na prvi pogled, zabrinjava ih određeni deo tela i opterećuju se njime. A tu su još i fotke s plaže... No postoje i trikovi kako dobro izgledati na njima, a nekoliko modela otkrilo je svoje tajne.

Emili Ratajkovski, glumica s sjajnim telom, obožava nositi kupaće kostime i smatra da uopšte nije bitno kakvo telo imate.

"Ako imate telo, spremni ste za plažu. Na fotkama je najvažnije samopouzdanje", ističe Emili.

Tu se poziva na sliku sa svojom 64-godišnjom mamom koja se slikala u dvodelnom bikiniju i izgleda odlično.

"Tog je dana napunila 64. godine i za nekoga njenih godina velika je stvar obući dvodelni kupaći, ali ona se osjećala udobno u njemu i stvarno dobro pa je i slika ispala super", ispričala je ona.

Smatra da je žensko telo predivno i da se može proučavati iz kojeg ugla ga je najbolje slikati, poigravajući se sa svetlom i senkom, ali i da zato treba jako puno vremena. A to vreme većina žena nema jer se ne bave njenim poslom. Ipak, Emili je podijelila par saveta koji mogu pomoći svim ženama da izgledaju super u bikiniju na fotkama.

"Blago izvijte leđa tako da vam guza dođe do izražaja. To će izdužiti telo i izgledaćete zavodljivije", objasnila je. "Osim toga, jako je važno da nosite kupaći kostim koji volite i u kojemu se osećate dobro. Ako niste s njim zadovoljni neprestano ćete se opterećivati je li vam negde nešto ispalo, viri, nije čvrsto i slično", dodala je.

Predstavljamo vam još nekoliko saveta koje su slavni modeli podelili:Erin Hitherton smatra da je najlaskavija poza ona u kojoj se vi osećate najprirodnije i najudobnije.

Džesika Hert priča da je njena najdraža poza kada stoji na prstima!

"To mi izduži noge i aktivira mišiće na nogama zbog kojih uvek izgledam bolje. Kukovi i telo trebali bi biti lagano nagnuti. Ramena trebaju stajati što prirodnije kako bi fotka bila dobra. Ruke možete držati na kukovima ili se poigravati s kosom - što god vam se čini prirodno. Na plaži uvek moramo bradu držati malo podignutom kako bismo izbegli senke ispod očiju".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track