NEVEROVATNE TRANSFORMACIJE: Šta je ovaj šminker uspeo da napravi od ženskog lica! Zadivljujuće!
Foto: Instagram

Mejk ap magija

NEVEROVATNE TRANSFORMACIJE: Šta je ovaj šminker uspeo da napravi od ženskog lica! Zadivljujuće!

Žena -

Da je šminka moćan alat već je dobro poznato, ali šminker i frizer Anar Agakishiev doveo je moć šminke na nov nivo.

Njegove make up transformacije žene čine neprepoznatljivima, a svoje klijentkinje pomlađuje i za nekoliko desetina godina.

Klijentelu šminkera i frizera Anara Agakishijeva iz Gruzije čine poznati pevači i takmičari Evrosonga, ali najviše pažnje ipak dobijaju njegove neverovatne make up transformacije.

Svaki mesec Anar šminkom transformiše jednu ženu iznad 45 godina, a zadivljujuće rezultate svog umeća pokazuje na fotografijama Instagramu kojeg prati preko 124.000 obožavatelja.

Osim što klijentkinje pomlađuje i za nekoliko desetina godina, Agakishiev je majstor u prikrivanju i najizraženijih mana na licu kao što su akne, crvene mrlje, podočnjaci, podbulost ispod očiju. Anar senčanjem fenomenalno menja i oblik lica svojih klijentica tako da ono izgleda uže i mršavije.

Anara su roditelji poticali da studira medicinu, ali on je odlučio napustiti fakultet kako bi slijedio svoje snove i gradio karijeru u kozmetičkoj industriji. Sudeći prema čaroliji koju Anar stvara šminkom, nije mogao doneti bolju odluku.

"Tvoja umetnost je dokaz da savršenstvo postoji", jedan je od komentara oduševljenja na rad Anara Agakishieva.U nastavku teksta pogledajte neverovatne make up transformacije.

(Zadovoljna)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track