MAJKA JU JE IZBACILA IZ KUĆE SA 17 GODINA: Potrošila 60.000 evra da ne liči na nju!
Foto: Dejli Mejl

Nije mogla da gleda sebe u ogledalu

MAJKA JU JE IZBACILA IZ KUĆE SA 17 GODINA: Potrošila 60.000 evra da ne liči na nju!

Žena -

Britanka iz Birminghama uložila je 60.000 evra na operacije lica kako ne bi izgledala kao majka koja ju je ostavila kada je bila tinejdžerka.


Ova 30-godišnjakinja je do sada ugradila implantate u obraze, “napumpala” usne i ugradila implantate u grudi. Čak je i operisala je nos iako je imala komplikacije sa disanjem. Ali, to je nije sprečilo. Do sada je imala 15 zahvata.

"Imala sam rinoplastiku i celi nos mi propao u sredini, jedva sam mogla disala. To mi se događa i danas kada džogiram ili nešto radim. Uglavnom, mogu da dišem, ali ne kao što sam mogla pre kada su mi nosnice bile veće", rekla je Star.

Osim fizičkog izgleda, Star je promenila i ime. Zvala se Stejsi ali je promenila ime kada ju je izbacila iz kuće sa 17 godina. Stejsi je bila prisiljena da živi u hostelu. Priznala je kako je mrzila svoj odraz u ogledalu jer je dosta sličila na mamu, a te operacije su bile jedini način da se distancira od svoje bolne prošlosti.

"Ne želim uopšte da ličim na nju. Otac mi je često govorio kako izgledam baš kao ona. Moje staro lice predstavlja moju prošlost, svu moju nesreću i negativnost. Moja majka i ja sada nemamo nikakav odnos ni u kojem smislu. Zbog toga sam i promenila izgled. Bila sam puna mržnje prema njoj i nisam htjela uopće izgledati poput nje. Uspjela sam to. Sada niko ne može reći da izgledam kao svoja majka", objasnila je Star.

Kaže kako se ni sama nekad ne prepozna u ogledalu, ali svejedno planira zategnuti lice, napraviti liposukciju i dodatno operisati grudi.

"Nastaviću sa promenama jer nikada nisam srećna, priznala je Britanka čiji bi dečko bio najsrećniji da prekine s operacijama.

Daily mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja