BOTOKS NE MOŽETE RADITI NA JAJNICIMA: Doktori upozorili sve žene iznad 25!
Foto: Profimedia

Istraživanje

BOTOKS NE MOŽETE RADITI NA JAJNICIMA: Doktori upozorili sve žene iznad 25!

Žena -

Ako ste možda i pomislili da je previše očekivati od žena da završe fakultet u roku, udaju se, rode dete, ostvare karijeru kojom mogu da izdržavaju porodicu, i da po mogućstvu to sve urade što pre, čekajte samo da vidite šta sada kažu stručnjaci za plodnost!

Iako su nas do sada plašili biološkim satom koji kreće da kuca nakon 30. godine, stručnjaci kažu da ova tempirana bomba kreće da odbrojava nakon 25. rođendana.

Ne kažem da žene treba da uporedo završavaju fakultet i rađaju decu, ali tvrdim da rađanje ne bi smelo da se odlaže mnogo nakon diplomiranja. Tačno je 25. godina vreme kada većina žena završava fakultet i kreće u poslovni svet. To je vreme i kada se pronalazi partner sa kojim će se ostvariti brak, ali i idealno vreme da se rodi dete.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Problem sa današnjim društvom je taj da su devojke koje su prešle 25. godinu spolja sjajne, uglancane i mladolike, ali njihovi jajnici tačno znaju koliko su stari. Njih ne možemo da prevarimo. Uostalom, i sama često kažem pacijentkinjama: "Botoks možeš da uradiš na licu, ali na jajnicima ne", zaključuje dr Džilijan Lokvud, direktorka klinike za lečenje neplodnosti iz Velike Britanije.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(thetab.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track