NIKAD LAKŠE: Za 15 minuta do ravnog stomaka!
Foto: Profimedia

Vredi pokušati

NIKAD LAKŠE: Za 15 minuta do ravnog stomaka!

Žena -

Ukoliko uskoro idete na letovanje, a kasno ste se setili da počnete sa treninzima – ne očajavajte.

Pročitajte praktične savete stručnjaka kako da brzo dobijete liniju koju priželjkujete za samo petnaest minuta.

Aktivni ugalj

Jedan od najbržih načina da se izborite sa nadutošću stomaka jeste aktivni ugalj. Takve tablete imaju sposobnost apsorpcije gasova, sitnih čestica toksina i bakterija koje se nalaze u debelom crevu i koje dovode do nadimanja.Koristi se u bolnicama za lečenje dijareje, a ako se osećate naduveno, uzmite dve tablete.

Jabukovo sirće

Sirovo jabukovo sirće pomaže telu da se oslobodi toksina i da odloži osećaj gladi, što ga čini savršenim poslepodnevnim napitkom. Savetuje se i da se pre doručka pola limuna iscedi u toplu vodu, a ovakav napitak takođe pomaže u detoksikaciji.

Radite na svom stavu

Jedan od najlakših, ali i najuspešnijih načina da smanjite obim stomaka jeste da poboljšate položaj svog tela. Izbacite grudi, povucite ramena i odmah ćete se osetiti bolje i mršavije. Takođe, nošenje visokih štikli utiče na mršavljenje.

Ishrana

Bitno je da ne preskačete doručak koji deluje na ubrzanje metabolizma i povećava šanse za sagorevanje masti. Dan je najbolje da započnete unosom proteina.

Popijte šolju čaja

Zeleni čaj prepun je anti-oksidanata i prirodnog kofeina, a ti sastojci stimulišu metabolizam i pomažu da sagorite masti.

Koju hranu da izbegavate?

Prosečno telo kod žena dnevno proizvede čak dva litra gasova, što nužno dovodi do nadutosti. Namirnice koje izazivaju gasove i koje bi trebalo da izbegavate su crni i beli luk, praziluk, grašak, pasulj, sočivo, kupus i karfiol.

Koje vežbe da radite?

Ukoliko želite ravan stomak, potrebno je da svom telu dnevno posvetite barem 15 minuta. Za početak najbolje je da radite izdržaj na rukama koji će vam znatno pomoći u očvršćavanju trbušnjaka, piše DailyMail.

Lezite na stomak i izdignite se oslanjajući se na predeo ruku od laktova do šaka. Takođe, oslonite se i na nožne prste, a kičma mora da vam bude ravna sve vreme. Ponovite ovu vežbu onoliko puta koliko možete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track