(FOTO) Njih 3 žive, jedu i vežbaju potpuno isto i to im se BAŠ isplati! Evo i kako...
Foto: Laura, NikolaPrintcreen Facebook

Trojke

(FOTO) Njih 3 žive, jedu i vežbaju potpuno isto i to im se BAŠ isplati! Evo i kako...

Žena -

Laura, Nikola i Alison Krimins imaju 29 godina, žive zajedno u Dablinu i rade kao modeli.

Kako bi osigurale da će njihova tela ostati potpuno ista, one imaju iste rutine kada je u pitanju nega, način života i fizička aktivnost.

"Mi živimo iste živote tako da bismo izgledale isto i obožavamo to. Bitno je da koristimo iste proizvode za lepotu i negu i da idemo na iste tretmane, bilo da je u pitanju samopotamnjivanje, manikir, frizura ili šminka", objasnila je Laura, koja je u dugoj vezi. Kada idu kod svoje frizerke Keti, uvek zakažu sve tri, kako bi imale potpuno istu frizuru.

"Zbog našeg posla je bitno da izgledamo isto, tako da jedemo istu hranu i zajedno vežbamo. Ujutru idemo na trčanje, pa pojedemo kašu za doručak, odemo u kafe na salatu i za večeru pojedemo grilovanu piletinu i pečeni krompir", objasnila je Laura, koja nema momka. Čak i kada sebi daju oduška od zdrave ishrane, trojke jedu istu brzu hranu i obično je to pica. Još od malih nogu njih tri su bile nerazdvojne.

Kada nisu zajedno, Laura, Nikola i Alison su uvek u kontaktu kako bi i dalje vodile identičan život.

"Mi smo jako bliske. Uvek znamo šta druge dve rade", rekla je Nikola, koja je isto tako sama. Otkako su napunile 10 godina, agenti su im konstantno prilazili i pitali ih da li bi se bavile modelingom, ali one su želele da sačekaju da budu zrelije. Sa 16 godina njih tri su potpisale ugovor sa agencijom za modele i od tada su se pojavljivale na televiziji i radile su kampanje za brojne internacionalne brendove.

"Otkako smo potpisale za agenciju, radile smo emisije, modne revije i kampanje. Posla je oduvek bilo, a ranije smo čak izostajale iz škole zbog modnih snimanja. Bilo je sjajno", rekla je Laura. Trojke imaju hiljade fanova i redovno se nalaze na listama najprivlačnijih sestara na svetu.

Daili mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track