6 RAZLOGA ZAŠTO SU BOLJI STARIJI MUŠKARCI: Evo zašto žene vole veze sa njima
Foto: Profimedia

Svaka veza ima prednosti i nedostatke

6 RAZLOGA ZAŠTO SU BOLJI STARIJI MUŠKARCI: Evo zašto žene vole veze sa njima

Žena -

Razlike između partnera s godinama kao da se povećavaju, a nije neobično videti ženu i do 20 godina mlađu od partnera, ali i obrnuto.

Pre nego što krenete s predrasudama, setite se kako svaka veza ima svoje prednosti i nedostatke, pa tako i veza s bitno starijim muškarcem.

Evo odličnih razloga da se upustite u vezu sa seksi starijim tipom.

Imaju više seksualnog iskustva

Iako su mlađi muškarci spremniji na seks, koga još briga za kvantitet. Kvalitet je na ceni. Stariji muškarci definitivno imaju više utakmica u nogama i znaju neki potez ili trik koji mlađi momci jednostavno još nisu naučili.

Opušteniji su

Znaju da uživaju u trenucima, smirenije da uživaju u životu. Zamislite koliko energetskih pića morate popiti da biste mogli da pratite razuzdanog 25-godišnjeg dečka na žurkama. I sa starijim tipom možete na zabave, ali nešto smirenije i umerenije.

Imaju životno iskustvo

Jedna od najvećih prednosti zabavljanja sa starijim frajerom je njegovo životno iskustvo. Naučio je lekcije, smireniji je, ne nervira se zbog nepotrebnih stvari.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Razmaziće vas

Mlađi muškarci su tako slatki, ali, priznajmo, nemaju pojma kako da razmaze ženu. Možda zato što su u svom svetu i brinu svoje brige. Stariji muškarac držaće vas kao princezu. Setiće se da vam donese nešto s putovanja, jer već ima svest o tome da žene vole male znakove pažnje; kupiće vam cveće iz istih razloga.

Jednostavno znaju.

Obično su spremni na dužu vezu

Odlična stvar sa starijim frajerima je ta da su uglavnom spremniji na ozbiljnu vezu. Spremniji su da se skrase se, a uostalom možda su u godinama kada nemaju snage da se zezaju celu noć i da muvaju svaki dan drugoj. Jednostavno ne moraju se dokazuju.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Obično su situirani i imaju novca

Iako to ne želimo da priznamo, lepo je kad frajer može da priušti više od šoljice kafe i hamburgera. Mlađi frajeri su obično švorc, dok bi oni u godinama ipak znaju bolje da barataju novcem pa ćete moći zajedno da uživate u nekim luksuznijim stvarima.

Ali, da ne bi bilo zabune, ličnost, karakter i odgovornost ne moraju se nužno vezati uz godine. Dosta je odraslih a nezrelih frajera i mladih muškaraca s velikom dozom iskustva, odgovornosti i znanja.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(PortalOko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track