ŽENA KOJOJ SU UKLONILI OBE DOJKE OBJAVILA FOTKU U TOPLESU: Ovako zaista izgleda RAK!
Foto: Printscreen/Facebook

Besna zbog novog izazova na društvenim mrežama

ŽENA KOJOJ SU UKLONILI OBE DOJKE OBJAVILA FOTKU U TOPLESU: Ovako zaista izgleda RAK!

Žena -

Poslednji viralni izazov jest objavljivanje crno-belih fotografija koje bi trebalo da podižu svest o borbi protiv raka, ali je Rebeku Vilkinson to iznerviralo i odlučila je da svetu pokaže kako stvarno izgleda borba protiv ove opake bolesti.

Rebeki je rak dijagnostifikovan 2013. godine, kad je imala 32. Doktori su joj uklonili obje dojke, a izazov je nazvala narcisoidnim pa je objavila svoju fotografiju u toplesu da pokaže šta je zaista rak.

"Svi na Fejsbuku su svesni da rak postoji, tako da ne možete igrati na kartu svesnosti, pogotovo ne u ovo vreme i bez usmeravanja na neki tip raka. Ne skupljate novac i ne pokazujete podršku", napisala je.

Majka dvoje djece objavila je fotografiju na kojoj se vide posledice raka.

"Ovde možete videti rezultat jedne uspešne i jedne propale mastektomije i revizije", objasnila je, dodajući da ni njeni selfiji ne pričaju celu priču.

"Ne možete da vidite kakav je učinak hemoterapija imala na moj imunološki sustav, moje ruke i noge ili na moje sećanje. Ne možete da vidite kako je rak psihološki uticao na meni ili moju decu. Ne možete da vidite ožiljke od uklanjanja jajnika. Vidite moje genijalne obrve, ali one su istetovirane jer sam zbog hemoterapije ostala bez svojih", napisala je.

Dodala je da postoje produktivnije stvari koje ljudi mogu da naprave kako bi podržali osobe oboljele od raka.

"Stvarno misliš da će neko s rakom biti zadovoljan jer si objavio narcisoidnu fotku s filterom? Ne, neće. Poseti ih u bolnicu ili ih odvedi na hemoterapiju. Skuvaj im obrok. Dođavola, pošalji im poruku na Fejsbuku da znaju da misliš na njih", dodala je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track