Pre udaje za Novaka: Ovako je Jelena Đoković izgledala pre 8 godina! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Vidite li razliku?

Pre udaje za Novaka: Ovako je Jelena Đoković izgledala pre 8 godina! (FOTO)

Žena -

Jelena je imala kraću kosu, prirodne smeđe boje, a i tada je bila mršava kao i danas

Jedan od najvoljenijih parova domaće javne scene svakako su Jelena i Novak Đoković, piše Stil.Njihovu ljubavnu priču godinama prati ceo svet. Ali ne samo zato što je Novak najbolji teniser na svetu, već je i njegova supruga privukla veliku pažnju javnosti.Čini se da godine rade u Jeleninu korist. Njen zaštitni znak sada je svakako duga plava kosa i biserno beli osmeh.Na fotografiji ispod, pogledajte kako je izgledala pre tačno 8 godina.

Fotografija je iz 2008, sa gala večere organizovane u Monte Karlu povodom Noći tenisa.Jelena je imala kraću kosu, prirodne smeđe boje, a i tada je bila mršava kao i danas. Na licu se vidi da je bila mlađa, ali se za sve ovo vreme nije mnogo promenila.

Detalj o Đokovićima koji niko nije znao: Jelena otkrila čudnu porodičnu tradiciju! (FOTO) Svaki dan prebijana, silovana sa 5 godina: Težak život slavne Lujze Hej (90)! Medicinska sestra smršala 35 kg kao od šale: Ovo su 3 ključne stvari za skidanje sala! (FOTO) Jelena Đoković ponovo nasmejana: Fabulozna haljina oduševila ceo svet! (FOTO) Srpska doktorka izlečila hiljade ljudi od raka: Kod mene se ne umire! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track