(FOTO) MUŠKARCI, DOBRO ZAPAMTITE: Što češće slikajte svoje supruge, evo zašto!
Foto: Profimedia

Ne brinite, to nije blam

(FOTO) MUŠKARCI, DOBRO ZAPAMTITE: Što češće slikajte svoje supruge, evo zašto!

Žena -

Motivaciona govornica Kajlin Mare Šimpf ima bitnu poruku za sve muškarce koji će možda negodovati na početku ali će se brzo zamisliti.

Preplavljeni smo fotografijama na društvenim mrežama, posebno na ženskim profilima, ali njihovo značenje je neverovatno. Ova žena nas je podsetila na one stvari koje smo zaboravili.

"Dragi muškarci,

Nije važno kako ona izgleda i da li vam je rekla da je ne slikate, vi je fotografišite. Možda ne mislite o ovome često, ali setite se koliko je fotografija ona napravila kada ste bili negde svi zajedno na okupu s porodicom. Ipak, jednog dana kada nje ne bude, te fotografije neće pokazati vašoj deci ženu iza foto-aparata.

Slikajte je, iako je bez šminke, u staroj majici i s neurednom kosom. Sutra to ništa neće biti važno vašoj deci kada nje više ne bude. Biće im važno da ste je vi voleli i da ste zabeležili taj momenat žene za koju živite. Nijedna žena sutra neće gledati svoju istoriju selfija. Zabeležite ono što ona radi svaki dan. Budite ponosni, slikajte je i pre i posle dece.

Samo napravite fotografiju", poručila je ona na svom profilu na Fejsbuku.

Koliko često vas fotografiše partner?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track