(FOTO) Šta je to obula Jelena Đoković: Nosila je sve od patika do štikli, ali u ovome je nikad nismo
Foto: Profimedia

ŠTA GOD DA OBUČE SVI GLEDAJU U NJU

(FOTO) Šta je to obula Jelena Đoković: Nosila je sve od patika do štikli, ali u ovome je nikad nismo

Žena -

Supruga najboljeg tenisera na planeti važi za jednu od najstilizovanijih dama kako na domaćoj, tako i na svetskoj javnoj sceni, i uvek ume iznova da nas iznenadi.

Jelena Đoković prepoznatljiva je po svom karakterističnom svedenom i damskom stilu, a njenim odevnim kombinacijama modni kritičari uvek daju najviše ocene, piše Story.rs. Elegancija je njeno drugo ime, u večernjim prilikama često je možemo videti u prefinjenim haljinama i visokim potpeticama, dok za dnevne varijante bira kako kežual, tako i elegantne stajlinge uz udobne baletanke.

Ni patike joj nisu strane, pa je tokom svakodnevnih privatnih i porodičnih aktivnosti viđamo u podjednako stilizovanim sportskim kombinacijama.

Sa sajta Story www.story.rs pročitajte i: Zaustavila saobraćaj, a stajlingom održala lekciju: Ovako se Jelena Đoković zabavlja u Njujorku! (FOTO) Njima nikad ne nedostaje ljubavi i zabave: Presladak prizor iz doma Đokovića kome Jelena nije mogla da odoli (FOTO) Nemamo priliku da ih često viđamo zajedno: Trojac Terzić u akciji (FOTO) Još jedna naša prelepa trudnica pokazala stomačić: Mnogi predviđaju da će biti dečak (FOTO) Modne piste vape za njom: Tamara Nikolić svojim savršenim izgledom pokazala zašto je jedna od naših najboljih manekeni (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track