5 načina da predvidite da li će vas dečko prevariti
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

5 načina da predvidite da li će vas dečko prevariti

Žena -

Ne, nemamo kristralnu kuglu, ali imamo naučno dokazane znakove koji mogu da razotkriju preljubnika...

To što vam je doneo ružu na dejt i bio sav sladak, nije naročiti garant da će vam biti veran. Neverstvo u vezi ili braku je sve češća pojava, verovatno ste svesni toga.

Ko više vara, muškarci ili žene? Na to ne postoji pravi odgovor, ali istraživanje je otkrilo koje su to tačne naznake da vas partner može prevariti. Takođe, proverite i gde ste vi u ovoj statistici, piše sajt Cosmopolitan.

1. Verovatnoća da će vas muškarac prevariti je otprilike jednaka kao da vam avionski let zakasni. Dakle mala, ali ne i zanemarljiva. Verovatnoća se, međutim, povećava ako je žena trudna. (Užasno, znamo). Procenat je još malo veći, ako ste u vezi sa tipom koji voli rizik, avanutru i lako se uzbudi raznoraznim dešavanjima.

2. Ako je finansijski zavistan od vas, veća je verovatnoća da će vas prevariti. Da, zamislite, taj nitkov kome plaćate kiriju je u stanju da vara! Život je stvarno nepredvidiv. Zaminljivo je da je u slučaju žena potpuno drugačije - one koje su ekonomski zavisne od muškarca, gotovo nikada neće prevariti. Ironično, muškarci koji zarađuju značajno više od svojih partnerki imaju takođe mnogo više tendencija da varaju.

3. Obrazovanje može da bude faktor za predviđanje neverstva. Žene koje su obrazovanije od svojih muževa češće se odlučuju za seksualnu prevaru. Sve žene koje varaju, obično to rade sa muškarcima koji su obrazovaniji od njihovih muževa.

4. Žene koje su nezadovoljne vezom imaju duplo veće šanse da prevare. One koje osećaju seksualnu nekompatibilnost sa partnerom, imaju čak i do tri puta veće šanse da prevare. Isto je i sa muškarcima.

5. Među ljudima koji su bili neverni svojim partnerima, 56 odsto muškaraca i 34 odsto žena je zapravo ocenilo svoj brak kao srećan ili čak veoma srećan! Valjda im je prosto bilo potrebno malo zabave.

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

10 SMS poruka koje govore da je zaljubljen u vas

Pažljivo posmatraj: 5 znakova da mu nedostaješ

Zašto je ignorisanje recept da vratite voljenu osobu

"Ne volim te više": Šta raditi i kako krenuti dalje ako se partner ohladio?

9 intimnijih stvari od seksa koji jačaju bliskost u vezi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track