OPUSTITE SE: 4  razloga zašto njegova bivša više nije pretnja
Foto: Shutterstock

LJUBAVNI SAVETI

OPUSTITE SE: 4 razloga zašto njegova bivša više nije pretnja

Žena -

Tema bivše devojke večiti je trn u oku. Ali zašto ona više nije pretnja?

Verujemo da nema ništa što sadašnju devojku nervira više od bivše. Ali, kada vas prošlost zagolica i natera na razmišljanje morate imati na umu nekoliko stvari.

Prvo što treba da zapamtite je da postoji opravdani razlog zašto je ona prošlost, a vi sadašnjost i budućnost, piše sajt Cosmopolitan.

Odabrao je vasIstina, bio je s njom pre vas i bio je zaljubljen u nju. Najbitnije je da to prihvatite i skoncentrišete se na stvaranje vaših, još boljih uspomena, umesto da razmišljate o onome što je delio sa njom. Ona je prošlost, i to s razlogom.

Ona je krenula daljeAko se ona više ne javlja i ne raspituje o njemu, očigledno je da je nastavila sa životom. Posebno ako je u njen život već ušao neko novi. Vaš dragi i ona su raskinuli jer su tražili nešto bolje, i sada su to i našli.

On je ne spominjeAko muškarac svesno ili nesvesno spominje bivšu u svakodnevnom razgovoru, jasno je da je još uvek nije prebolep. Ukoliko ste skoro već zaboravili i kako se ona zove, nema razloga za brigu. On je samo vaš.

Ne upoređuje vas sa njomAko tu i tamo, pričajući o prošlosti, on ipak spomene njeno ime, jako je bitno da vas ne upoređuje s njom. A ono što je možda još važnije je da se vi ne upoređujete sa njom. Neko prećutno takmičenje između vas i biše je prirodno, ali nema nikakvog smisla dokazivati mu da ste vi bolji izbor.Vas je izabrao upravo zato - jer niste kao ona, a to je vaša pobeda.

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

Najjednostavniji ženski trik zavođenja koji uvek upali

8 znakova da je on ljubav vašeg života

Zašto je ignorisanje recept da vratite voljenu osobu

Bez brige: 5 znakova da je njemu i te kako stalo!

9 stvari koje vam PRAVI muškarac nikada neće uraditi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track