PERVERZNA ISPOVEST STUDENTKINJE KOJU SU SVI OSUDILI: Imala sam TROJKU sa profesorom, bilo je žestoko
Foto: Profimedia

Šok!

PERVERZNA ISPOVEST STUDENTKINJE KOJU SU SVI OSUDILI: Imala sam TROJKU sa profesorom, bilo je žestoko

Žena -

Jedna devojka je odlučila da olakša dušu i ispriča kako je imala seksualne odnose sa svojim profesorom prava, a detalje ovog nezaboravnog iskustva nije krila.

Mnogi su oštro osudili ispovest mlade studentkinje a kako nije otkriven ni njen ni identitet profesora, oni su nastavili da vešto skrivaju svoju aferu.

Smuvala sam se sa mojim profesorom prava. Imala sam 29, on 45 godina. Bio je ćelav i neugledan, ali sam imala neki osećaj za njega. Imala sam veće znanje od prosečnih studenata i uvek smo na predavanjima razmenjivala mišljenja, samo nas dvoje.

Nakon što se jedno predavanje završilo, oboje smo otišli, odvojeno, na jedan događaj. Bar je bio “otvoren” tako da smo mnogo popili. Razmenili smo brojeve telefona pod izgovorom da je vezano za taj događaj na kom smo bili. Sledećeg dana mi je poslao SMS poruku kako mu je neprijatno i da je možda izgovorio stvari koje nije trebao. Ja sam mu odgovorila da nije rekao ništa neprijatno i da se nisam ni za šta uvredila.

“Da li ste sigurni? Nejasno se sećam da sam rekao da bih spavao s Vama”, napisao mi je. Napisala sam mu da nije i da to mora da je u njegovoj glavi. Pitao me je da li je to i u mojoj glavi. Bukvalno sam umirala u tom momentu, ali sam pomislila, ma, nek ide dođavola.

Ušli smo u vezu koja je trajala nekoliko meseci, i koja je sadržala mnogo seksa, bezobraznih poruka, žestokog odnosa u kolima. Nikada nismo bili zajedno u javnosti. Kada smo razmenjivali fantazije, spomenula sam mu da bih volela da imam odnose sa dva muškarca. On se mnogo napalio i ohrabriovao me je da to i uradimo. I uradili smo.Našla sam momka preko interneta, koji je totalno bio moj tip. Ispunila sam svoju fantaziju i bila sam u centru pažnje.Naravno, kasnije sam raskinula sa profesorom jer je bio srećno oženjen i još uvek je živeo sa svojom ženom. Lažov - glasi ispovest ove devojke.

(Reddit)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track