(FOTO) NIKAD NIJE KASNO: Ove poznate mame su rodile decu i posle 40. godine
Foto: Profimedia

(FOTO) NIKAD NIJE KASNO: Ove poznate mame su rodile decu i posle 40. godine

Žena -

Za majičinstvo je potrebno mnogo hrabrosti, ali ove dame ne poznaju granica.

Predstavljamo vam poznate mame koje su se ostvarile u ovoj ulozi posle 40. godine, piše Story.rsSavremeni način života zahteva mnogobrojne obaveze koje porodični život postavljaju u drugi plan. Ipak, nikada nije kasno za majičinstvo.

Atraktivna glumica je nakon uspešne karijere modela odlučila i za majčinstvo. Iako poznata mama ne voli da eksponira svoju decu u medijima, nedavno je prekinula snimanje jednog filma kako bi odvela svog sina u park i provela nekoliko sati igrajući se sa patkama. Bruk ŠildsHrabra mama je ove godine zašla u šezdesete, ali i dalje ima dovoljno energije za svoje ćerkice Roven i Grir. Iako ih je rodila posle 40. godine, Bruk se i dalje trudi da bude stroga mama, te vodi računa o društvenim mrežama svoje ćerkice pokušavajući da je zaštiti od neprikladnog sadržaja."Moja Roven nema svoje pasvorde, te je ja moram ulogovati na svaku društvenu mrežu. Ona je zbog toga ljuta i postiđena, ali ja ostajem stroga", izjavila je Bruk jednom prilikom.

Poznata glumica koju pamtimo po ulogama u Beverli Hilsu i Mraku uživa u svom majčinstvu. Ona i njen suprug Din Mek Dermont imaju čak petoro dece. Iako je njena poslednja trudnoća bila pravo iznenađenje, Tori priznaje da je ovo nešto što je oduvek želela.

"Oduvek smo želeli veliku porodicu, tako da sam veoma uzduđena", rekla je Tori.

Kada je u 41. godini rodila svoju ćerkicu Valentinu, svet Selme Hajek je postao potpun. Njih dve su nerazdvojne, a Selma uživa u svakom danu sa svojom mezimicom. Kada su se pojavile zajedno na crvenom tepihu, mnogi su bili oduševljeni mini verzijom Selme Hajek, a poznata mama je ponosno pokazala svoju prelepu devojčicu.

Crvenokosa glumica koju smo gledali u seriji "Očajne domaćice" je ponosna mama dve devojčice Eden i Savane. Sreća ju je dočekala nakon 40. kada je postala ponosna mama ovih neodoljivih bliznakinja.

Sa sajta Story.rs pročitajte i: Ova zanosna plavuša se dugo krila od javnosti: Sestričina Nataše Bekvalac hrabro korača u nove pobede (FOTO)Jelenu Tomašević napala žena u supermarketu: Kada je čula pevačicin odgovor, odmah joj se izvinilaPod tatinim budnim okom: Ovako Dragan Džajić reaguje kada se njegova ćerka obuče provokativno (VIDEO)Srećni i zaljubljeni kao prvog dana: Nina Janković uživa sa suprugom na najlepšem bračnom putovanju (FOTO)Poznate mame su ovo prećutale, ali ne i Ana Štajdohar: Plaši me porođaj! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track