OVOJ MISICI SU ZABRANILI DA JEDE: Odustala je od takmičenja, a ODGOVOROM JE oduvala organizatore
Foto: Printskrin/Instagram

Bravo

OVOJ MISICI SU ZABRANILI DA JEDE: Odustala je od takmičenja, a ODGOVOROM JE oduvala organizatore

Žena -

Da su neugodni komentari na račun izgleda sastavni deo modnog biznisa i industrije lepote, dobro je poznata činjenica. No samo se retki pojedinci znaju odupreti pritiscima i reagovati na pravi način

Erna Džonsdotir na ovaj se drastični potez odlučila nakon što je dobila neumesnu poruku od organizatora takmičenja."Prestani jesti doručak, za ručak pojedi samo salatu i pij vodu svako večersve do takmičenja," glasio je "dobronameran" savet koji je razbesneo dvadesetogodišnju lepoticu. Istog momenta je spakovala kofere i odustala od takmičenja.

"Zauzeću se za sebe i sve žene s Islanda. Neću dopustiti da mi netko kaže da sam predebela," napisala je Erna na svom Fejsbuk profilu, te dodala: "Ako si organizator internacionalnog takmičenja lepote, moraš biti sposoban videti internacionalnu lepotu." Erna je u junu 2015. godinu ponela je titulu Mis Islanda, a svoju figuru koja je dosad dobijala samo komplimente zahvaljuje gimnastici s kojom se profesionalno bavila zadnjih deset godina.

Mis Grand International se smatra jednim od pet najvećih takmičenja lepote u svetu, uz Miss Univers, Miss World, Miss International i Miss Supranational.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track