Najnovije vesti

(FOTO) TU JE NAJTOPLIJE: Skriveno mesto na telu na kojem će miris parfema trajati duže!
Foto: Profimedia

probajte već danas

(FOTO) TU JE NAJTOPLIJE: Skriveno mesto na telu na kojem će miris parfema trajati duže!

Žena

Navikli smo da parfem stavljamo na vrat i ručni zglob jer se na tim delovima tela oseti puls i telesna temperatura intenzivira miris parfema. Znamo i da će parfem duže trajati ako ga nanesemo iza kolena, na pregibu ruke i iza ušiju, ali postoji još jedno neočekivano mesto na telu koje možete pošpricati parfemom kako bi on trajao ceo dan.

Parfem je najbolje stavljati na mesta na kojima osetimo puls, odnosno na kojima su vene bliže koži, zato jer temperatura tela na tim mestima pojačava miris parfema.

Nanesete li parfem na pupak on će potrajati ceo dan. Ovim trikom za produžavanje mirisa parfema služe se i slavne dame poput Liv Tajler i Adriana Lima, a tajna je u tome da se područje pupka jako zagreva te se tako miris više širi.
foto Profimedia
foto Profimedia

Osim toga, zbog svog oblika pupak služi kao prirodni respirator za miris. Sve što je potrebno je nekoliko kapi parfema naneti na prste i zatim na pupak.

Parfem nemojte trljati već samo njime lagano potapkajte pupak i pustite ga da se sam osuši. Naime, trljanjem parfem menja svoj miris, odnosno gornje note parfema, koje osetite čim nanesete parfem, puno brže ispare.S obzirom da pupak, kada su temperature vazduha niže, pokrivamo odećom, to mesto na telu još će se više zagrevati i tako još intenzivnije emitovati miris parfema.
foto Profimedia
foto Profimedia

(zadovoljna.hr)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...