(VIDEO) CEO SVET JE POLUDEO ZA CRNOM MASKOM: Evo kako da je napravite sami od samo 3 sastojka
Foto: Printksin

Savet

(VIDEO) CEO SVET JE POLUDEO ZA CRNOM MASKOM: Evo kako da je napravite sami od samo 3 sastojka

Žena -

Maska za kojom je zaista ceo svet "poludeo" veoma je neobična po boji i strukturi, ali je efikasnija od mnogih koje ste do sada koristili.

Naime, u pitanju je crna maska, vrlo efiksna za uklanjanje svih nepravilnosti na licu – sitnih mitisera, bubuljica i ožiljaka koje prirodno imamo.

Beauty blogerka Džouzi pokazala je svima kako se pravi ova “čudna” maska. Potrebna su samo tri sastojka, a njena koža dobila je neverovatan izgled.

Dakle, pogledajte kako da dobijete taj savršeni izgled.

Smućkajte kašiku aktivnog uglja, istu količinu lepka i nekoliko kapi ulja peperminta kako biste dobili smesu koja se spremna za nanošenje na lice. Najbolje je da je napravite u plitkoj, plastičnoj posudi i da dobijenu smesu na lice nanosite četkicom.

Kada je pažljivo i ravnomerno nanesete na čitavo lice, a nikako blizu očiju, ostavite masku da stoji na vašem licu sat i po vremena, a zatim je pažljivo skidajte. Džouzi savetuje da masku povlačte nagore.

Naravno, kada ste skinuli veći deo maske, uzmite vlažan peškirić i lagano skinite ostatak maske s lica.

Takođe, blogerka je pokazala kako izgleda deo maske koji je bio direktno na vašem licu. Mitiseri su jednostavno nestali, a njena koža zaista izgleda zdravo, vlažno i čisto.

Šta je aktivni ugalj?

Aktivni ugalj se obično pravi od kore kokosovog oraha ili bambusa koje se zgrevaju na veoma visokim temperaturama ne bi li promenile svoju strukturu i dobile visoko upijajuća svojstva.

Ovaj snažni suplement se u drevnim kulturama koristio za lečenje od otrova, bakterija, parazita i drugih toksičnih materija u organizmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track