SUPRUG JE PREVARIO PRE 14 GODINA: Ona je to tek sad saznala i želi da SAČUVA BRAK, ali...
Foto: Profimedia

Izdaja

SUPRUG JE PREVARIO PRE 14 GODINA: Ona je to tek sad saznala i želi da SAČUVA BRAK, ali...

Žena -

Jedna žena anonimno je ispričala svoju životnu priču. Doživela je izdaju od supruga s kojim je već 14 godina u braku.

Saznala sam da me je suprug prevario pre četrnaest godina. Bila je to prva godina našeg braka. Imala sam svoje razloge da mislilm da li se to desilo, ali nikada nisam imala dokaze za to. Zaključila sam šta se desilo kada me je suprug upoznao sa njom i predstavio je kao potencijanu poslovnu partnerku.

Godinama sam sumnjala da se nešto dešava među njima, ali nikada nisam imala nikakv dokaz. On me je redovno optuživao da mu ništa ne verujem. Čak mi je savetovao da idem da porazgovaram s nekim stručnim jer imam problem s poverenjem.

U braku smo već 14 godina. Ako pitate njega, on će vam reći da ga ne volim, da ga ne dodirujem, da ne želim da provodim vreme s njim...

Kako vreme prolazi sve više postajem svesna da je on upravu. Volela bih da moj brak uspe, ali on je odavno uništen. Ne znam kako da prebrodim ovo. Frustirajuće je jer znam da se prevara desila tako davno, ali sam uvek bila sumnjičava prema tome.

Uhvatila sam ga nebrojano puta u laži, ali nekako je uspevao uvek da me ubedi u suprotno. Uvek me je savetovao da se fokusiram na to da budem srećna u datom momentu.

Ova žena na kraju traži savet kako da se odupre od prošlosti i zaboravi na ono što se desilo pre 14 godina.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track