EROTSKA ISPOVEST KOJA ĆE VAS ZGROZITI: Opasno se PALIM na nešto što je čak i muškarcima RUŽNO!
Foto: Profimedia

prljavo

EROTSKA ISPOVEST KOJA ĆE VAS ZGROZITI: Opasno se PALIM na nešto što je čak i muškarcima RUŽNO!

Žena -

"Mislila sam da je to odvratno i zbog toga nikome to nisam rekla. Samo sam radila. Posle dvadesete sam već shvatila da svako od nas ima neki čudan fetiš, ali draž je i užitak upravo u tome što nije konvencionalan", započinje svoju ispovest devojka koja ima veliki problem.

"Obožavam da se seksam na prljavim mestima - javni toalet, štala, poljski wc, slepa ulica, garaža... Važno je da je javno i prljavo. Zapravo, ja tu ne vidim ništa loše.

Imala sam mnogo problema sa muškarcima zbog toga. Valjda misle da sam drolja, jer kad im predložim da me "uzmu" otpozadi u toaletu bioskopa (ako smo izašli u grad), već sutradan mogu da zaboravim na dalje viđanje.

Pa, uglavnom im ne zameram na tome. Svako traži ono što želi i ako mu to ne odgovara, ide dalje.

Uglavnom se završavalo loše, sve dok nisam upoznala mog dečka, a kasnije muža. On je prvi meni predložio da se, prilikom prvog izlaska, kresnemo žestoko pored kante za smeće u uličici iza restorana u koji smo izašli.

Bilo je tako suludo i žestoko da sam se odmah zaljubila. Ako se tako čovek zaljubljuje.

Vremenom smo se toliko upustili u naše maštarije, da uvek pri ruci ima tubu vazelina - jer sam vremenom razvila i jak poriv za analnim seksom.

Ne bih mogla da zamislim život ni sa jednim drugim muškarcem. Šta reći? Sto ljudi, sto fetiša...".

(srbijadanas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track