(FOTO) POVEĆANJE GRUDI I ISPRAVLJANJE NOSA: Prva dama Amerike je lepa zahvaljujući hrvatskom hirurgu
Foto: Profimedia

Nekad i sad

(FOTO) POVEĆANJE GRUDI I ISPRAVLJANJE NOSA: Prva dama Amerike je lepa zahvaljujući hrvatskom hirurgu

Žena -

Otkad je Donald Traamp krenuo u predsedničku kampanju, njegova 24 godine mlađa supruga Melanija pratila ga je u stopu uvek vrlo modno usklađena. Kažu da je lepa bivša manekenka iz slovenske Sevnice postala još lepša pre dvadesetak godina zahvaljujući zagrebačkom estetskom hirurgu.

Melanijini prijatelji iz doba njene manekenske karijere tvrde da je njena prirodna lepota u zagrebačkoj klinici dobila dodatni šlag nakon povećanja grudi i ispravljanja nosa. Hrvatski “ručni rad” s Melanijom stiže u Belu kuću.

No, na pitanje kako je nova prva američka dama stigla do njegove ordinacije, dr. Siniša Glumičić ostaje zakopčan do grla. Ne želi reći ni jednu reč i pokriva se “pravima pacijenata” o čijim “dijagnozama i zahvatima ne može i ne želi da govori”. Ipak, dr. Glumičić kaže da je Melaniju upoznao u devedesetima i da je topla i draga osoba, prirodno vrlo lepa.

"SAD će imati vrlo lepu prvu damu" zaključuje Glumičić. Da je zagrebački lekar u pravu, Melanija je dokazala već na prvom službenom pojavljivanju nakon Trampove pobjede. Besprekornu liniju istakla je belim kombinezonom poznatog dizajnera.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

Kao gracioznu, tanku, visoku i elegantnu, baš onakvu kako se to traži od fotomodela, Melaniju opisuje i slovenski fotograf Stanislav Jerko koji ju je, kako tvrdi, otkrio pre tridesetak godina. U svakom slučaju, tokom predsedničkog mandata Donalda Trampa Melanija će sigurno imati svoj komadić slave, i to verovatno najčešće na modnom nebu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track