Najnovije vesti

ON SE NIKADA NEĆE SMIRITI : 5 znakova da mu nisi jedina!
Foto: Shutterstock

LJUBAVNI SAVETI

ON SE NIKADA NEĆE SMIRITI : 5 znakova da mu nisi jedina!

Žena

Kako biste izbegle ovakve momke, morate prvo umeti da ih prepoznate...

Oni će vašu ljubav i poverenje zadobiti vrlo lako, iako ne planiraju da se zadrže kraj vas... O da, govorimo o momcima koji nemaju nameru da se skrase, onim koji se savršeno pretvaraju da su pravi i da ste im jedine! Ipak, ukoliko primetite neke od sledećih znakova, možda je vreme da obnovite razmišljanje na temu vaše takozvane veze, piše sajt Cosmopolitan.

Nema lepu reč za svoje bivše devojkeČim se upoznate pričaće vam o tome kako su mu sve bivše bile lude, a kako ste i dalje u fazi upoznavanja, poverovaćete mu bez  traga sumnje. Međutim, nema šanse da su sve devojke sa kojima se do sada zabavljao potpuno skrenule s uma... A ukoliko i jesu, sigurno su za to imale dobar razlog, zar ne mislite?

Kada niste zajedno, jedva da vam se javljaTri dana ili tri nedelje, njemu to nije bitno... Kada vam plasira dobru laž, on zapravo ima alibi za svoje retko javljanje i komunikaciju u konstantnoj stagnaciji.

Ne odgovara na vaše večernje porukeU jutarnjim časovima vaš telefon je bombardovan njegovim izlivima ljubavi, međutim kako se približava veče on polako nestaje... Uzaludno je pitati ga zbog čega se to dešava, jer razlozi su uvek iscrpljenost, umor, posao...

Previše mu je stalo do tuđih mišljenjaŠta vaši prijatelji misle o vama jeste važno, ali da li svaki vaš potez mora da ih oduševi? Zbog čega se on toliko trudi da zadivi svoje ortake? Mi smo sigurni da su razlog nesigurnosti koje gaji duboko u sebi.

Potencira na činjenici da nije poput drugihVrlo bitna stavka u njegovoj igri jeste da zadobije vaše poverenje i da vas ubedi da nije poput drugih muškaraca koje ste imali prilike da sretnete do sada. Ukoliko želi da ga tretirate kao da je poseban, mora tako i da se ponaša, budite toga svesne svakog trenutka u danu!

Sa sajta Cosmopolitana pročitajte:

7 signala da ste konačno pronašle normalnog momka

5 znakova da on više nije vredan ni 5 minuta vašeg vremena

Ovo je tajna neodoljivih: Zašto neke dame privlače muškarce poput magneta

Zašto je ignorisanje recept da vratite voljenu osobu

5 znakova da njemu uopšte nije stalo do tebe

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...