BEOGRAĐANKA UMALO UMRLA: Umesto silikona, doktor joj u grudi ubrizgao SVINJSKU mast!
Foto: Profimedia

BEOGRAĐANKA UMALO UMRLA: Umesto silikona, doktor joj u grudi ubrizgao SVINJSKU mast!

Žena -

Dvadesetdevetogodišnja S. V. zamalo je umrla zbog uvećanja grudi. Devojka je ispričaća kroz kakav je pakao prošla zbog lekara koji joj je umesto sterilnih implantata u grudi ubrizgao običnu svinjsku mast!

"Želela sam da stavim silikone, ali jedna devojka koja je već išla na intervencije me je savetovala da je bolje masno tkivo i preporučila mi je jednog lekara. Bilo mi je čudno što me je primio u svom stanu u Beogradu, ali mi je pokazivao neke stranice na internetu i ubedio me je da je vrhunski hirurg i da treba ubrizgam masno tkivo. Kada sam pitala kakva je to mast, rekao mi je samo da ne brinem. Pritom, operaciju je izveo u sopstvenom stanu. Mesec dana je sve bilo u redu, a onda su počele da me bole grudi. Dobila sam ogroman otok. Odmah sam ga pozvala, a on je konstatovao da imam upalu i špricem mi je vadio gnoj iz grudi. Četiri puta sam išla na vađenje gnoja. Svaki put je bilo sve gore. Shvatila sam da je stvar ozbiljnija nego što sam mislila i da je vreme da potražim pomoć kod drugog lekara", priča S. V.

Estetski hirurg dr Borko Đorđević ističe da je devojka bila u veoma teškoj situaciji kada je stigla kod njega.

"Došla je kod mene sa puno čvorova po žlezdanom tkivu, sa temperaturom i znacima sepse. Nakon smirivanja sepse, u grudima je pronađeno strano tkivo koje je na prvi pogled izgledalo kao svinjska mast. Patološki pregled supstance pokazao je da materija ima Ph mekotkivnih tumora, što je isto kao da je imala rak", objašnjava dr Đorđević.

foto Profimedia
foto Profimedia

(alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track