(FOTO) ONA JE NESVAKIDAŠNJA MLADA: Bila sam usamljena CEO ŽIVOT, a sve se promenilo u STARAČKOM DOMU
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Svaka čast!

(FOTO) ONA JE NESVAKIDAŠNJA MLADA: Bila sam usamljena CEO ŽIVOT, a sve se promenilo u STARAČKOM DOMU

Žena -

Da za ljubav nikad nije kasno dokazala je Marija Teresa Kobar iz Mamija koja je prvi put sudbonosno "da" rekla sa 80 godina

Kada je upoznala Karlosa Viktora Suareza prošle godine u staračkom centru "Aventura Plaza Rehabilitation and Nursing Centar", bila je to ljubav na prvi pogled. Ona je bila na pragu osamdesete, a on je od nje bio stariji 15 godina.

"Kada sam je ugledao moje se srce ispunilo radošću," otkrio je 95 godina star neženja koji je objavio ovu priču. Počeli su provoditi vreme svaki dan, zaljubili se, a osam meseci kasnije izgovorili sudbonosno da. Svadbena svečanost je održana u dvorani staračkog doma, a mladenci su bili okruženi prijateljima, članovima porodice i zaposlenima u domu.

"Marija se nikad nije udavala. Upravo zato želeli smo joj prirediti dan za pamćenje," priznala je Elison Elmirola iz doma koja je organizovala venčanje.

Na Mariju je posebno bila ponosna njena ćerka Ana Kobar, koja je otkrila da je njena mama doselila u Sedinjene Američke Države iz Gvatamale kao 26-godišnjakinja, te da je celi život radila samo za nju.

"Moja se majka nije nikada opterećivala potragom za suprugom, ja sam joj bila prioritet celi život. Tako sam srećna što je njen dan ipak došao, jer je to zaslužila."

Maria i Karlos preselili su se iz svojih odvojenih soba u apartman u staračkom domu gde su započeli svoj zajednički život.

"Bila sam usamljena dugi niz godina, ovo je veliki blagoslov od Boga. Nikad nije kasno za ljubav" zaključila je 80 godina stara mlada.

(miami herald)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track