(FOTO) OVAJ PAS JE PRAVI HEROJ: Pit bul spasao devojku od SILOVATELJA!
Foto: Printskin/Tviter

neverovatna priča

(FOTO) OVAJ PAS JE PRAVI HEROJ: Pit bul spasao devojku od SILOVATELJA!

Žena -

Neustrašivo štene pit bula koje je devojka vlasnika odvela u šetnju pokazao je nezapamćenu lojalnost i tinejdžerku spasao od silovatelja.

"Ovaj pas je tako divan! Mislim da mi je spasio život! - rekla je Maja Fejrvedr, devojka od 18 godina koja je zamalo bila žrtva silovatelja. Maja je u ponedeljak uveče šetala Apola, petomesečno štene svog dečka, po Bruklinu. Apolo je bio pušten sa povoda kako bi se malo igrao po parku. Maja je imala slušalice u ušima, pa nije čula da joj neko prilazi s leđa. Osetila je kako joj slušalice spadaju, ali je mislila da je to njen dečko i da želi da je iznenadi zagrljajem. Međutim, Maja se okrenula i videla nepoznato lice!

Napadač ju je zgrabio za ramena i bacio na zemlju. Počeo je da joj skida pantalone, i verovatno bi u tome i uspeo da se pored njih nije stvorio Apolo! Čim je video da nepoznata osoba hvata devojku njegovog vlasnika potrčao je i neznanca ugrizao za nogu.

"Apolo ga je ujeo tako jako da se napadač odmah uhvatio za nogu i pokušao da strese psa. Čula sam ga samo kako psuje i jauče i odmah sam počela da bežim. Apolo me je zaštitio, imala sam sreće... " ispričala je Maja. Apolo nikada ranije nije ni pokušao da nekoga ugrize, pa su vlasnici iznenađeni što je zaštitio Maju.

"Apolo je veoma nežan pas i obožava da skače na ljude ali samo kako bi se igrao. Nisam verovala da je sposoban da ugrize, ali srećna sam što je ujeo mog napadača."

Maja je posle napada sa svojim dečkom otišla u policiju i ispričala šta se dogodilo. Policajci su iste večeri počeli da tragaju za muškarcem kojeg je opisala. Karlos Guzman, dvadesetogodišnji vlasnik psa i Majin dečko, ispričao je da mu mama nije dozvoljavala da ima psa, ali da je nakon ovog podviga i za mamu Apolo heroj!

(zivotinje.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track