NEDOSTAJEŠ MI, TATICE: Pismo dečaka koje je poslao pokojnom TATI U RAJ nateraće vam suze na oči!
Foto: Profimedia, Twitter

Svet traga za dečakom

NEDOSTAJEŠ MI, TATICE: Pismo dečaka koje je poslao pokojnom TATI U RAJ nateraće vam suze na oči!

Žena -

Fotograf Stjuart Mek Kol iz Škotske pronašao je pismo u balonu koje je jedan dečak poslao svom ocu u raj. Sad traži dečaka kako bi mu ispunio božićne želje.

Jedan dečak napisao je božićno pismo pokojnom ocu na koje ne mogu ostati imuni ni oni najtvrđeg srca.

Dečak kaže kako zna da mu je otac u raju i da mu je najveća želja da pročita ovo pismo i da mu odgovori porukom ispod jastuka. Uz to, napisao je i koje poklone bi voleo da dobije.

Poruka je pronađena u balonu, na jednom privatnom posedu u Škotskoj. Stjuart (30) šetao je psa kada je pronašao pismo, a sada želi da pronađe dečaka kako bi mu kupio sve poklone koje je poželeo.

"Primetio sam balon i u prvoj sekundi sam mislio da je smeće ali sam ga ipak podigao. Tada sam umalo zaplakao, bilo je baš dirljivo. Otišao sam kući ali nisam mogao da prestanem da razmišljam o pismu. Postavio sam fotografiju pisma na društvenim mrežama kako bi se možda našao neko ko mi može pomoći u potrazi za dečakom", rekao je Stjuart.

U pismu koje je raznežilo svet stoji:

"Hej tata, pišem ti da ti kažem da mi mnogo nedostaješ i da ti ispričam novosti. Sigurno već znaš da sam usvojen jer je mama bolesna, a meni je uho začepljeno od ponedeljka. Sutra odlazimo. Stvarno mi nedostaje škola i nedostaješ mi ti. Znam da si u raju, ali jesi li dobro? Pre nego što završim, evo ti popis mojih snova i želja.

Moj san je da mi ti tatice staviš poruku ispod jastuka. Božićna lista: čizme, lopta, Rubikova kocka, dres Real Madrida.Zdravo tata.

Volim te!"

"Nadam se da ćemo locirati dečaka. A čak iako ne uspemo, napravio sam stranicu za donaciju koje ćemo dati u humanitarne svrhe za decu bez roditeljskog staranja", dodaje Stjuart.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track