BILA SAM ŠEFOVA IGRAČKA: Imali smo odnose u njegovoj kancelariji SVAKI dan!
Foto: Profimedia

nije imao milosti

BILA SAM ŠEFOVA IGRAČKA: Imali smo odnose u njegovoj kancelariji SVAKI dan!

Žena -

Ispovest devojke koja se zaljubila u pogrešnog muškarca vam prenosimo u celosti.

"U svojim kasnim dvadesetim godinama već sam bila razvedena. Muž mi je bio nasilnik i trebalo mi je više godina da prebolim sve što mi se događalo sa njim. Nakon razvoda, kada sam se preselila, konačno sam počela da dolazim sebi. Nisam imala dece, imala sam sjajan posao - ukratko, bila sam nezavisna i srećna žena.

A, onda sam "pala". Ja sam očigledno jedna od onih koji osuđuju druge za njihove postupke, a onda to isto ponovo u sopstvenom životu. Imala sam aferu sa oženjenim muškarcem.

foto Profimedia
foto Profimedia

Čovek sa kojim sam se spetljala bio je moj šef i već je imao dosta iskustva u varanju svoje žene. Nije mi pričao kako je zaljubljen u mene, niti mi obećavao kule i gradove, nije me čak ni izvodio.

Sve što se ikada između nas dogodilo, bilo je u njegovoj kancelariji, gde smo gotovo svaki dan imali seks. Pozvao bi me, zaključao vrata, a ja bih kao opijena, skidala sve sa sebe.

Vremenom sam se zaljubila. Kada sam shvatila da je on meni sve, a ja njemu samo seksualna igračka, napustila sam posao i prekinula svaki kontakt.

Posle sam čula kako je sebi "našao" novu "igračku", a mene potpuno zaboravio. Nikada neću sebi oprostiti taj svoj "izlet!", ispričala je ona.

foto Profimedia
foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track