Najnovije vesti

ŽIVOT JOJ SE PROMENIO PREKO NOĆI: Mislila je da je trudna ali istina je bila mnogo bolnija
Foto: Printskrin

Neverovatno

ŽIVOT JOJ SE PROMENIO PREKO NOĆI: Mislila je da je trudna ali istina je bila mnogo bolnija

Žena

Život Rubi Mek Kinon iz Kanade promenio se preko noći! Njen stomak je od potpuno ravnog porastao do stomaka trudnice u 5. mesecu, i to za samo par sati.

Ona je imala samo 17 godina kada se jedno jutro 2015. probudila sa ogromnim, nateknutim i bolnim stomakom. U prvom trenutku je mislila da je trudna, ali istina je bila mnogo drugačija.

"Od potpuno ravnog stomaka, moj stomak je postao poprilično velik za samo nekoliko sati. Bio je kao da sam u petom mesecu trudnoće. Počela sam paničiti i zvati mamu, koja je takođe pomislila da sam trudna", ispričala je nesrećna devojka.

Foto: Printskrin/Facebook
Foto: Printskrin/Facebook

"Odjurili smo u kliniku ali je test na trudnoću bio negativan. Sestra nam je rekla da test može da pogreši", dodala je ona.

Zakazali su joj ultrazvuk sledeće nedelje. Međutim, njen trbuh je i dalje rastao.

Rubi i njena majka su se ozbiljno zabrinule i odjurile u urgentni centar. Nakon niza testova ispostavilo se da ona ima rak jajnika i to trećeg stepena.

Foto: Printskrin Imgur
Foto: Printskrin Imgur

"Izjurila sam iz bolnice i sela na travu ispred nečije kuće. Počela sam plakati", otvorila se Rubi.

Tumor od 17 centimetara rastao je na njenim jajnicima.

"Svaki odlazak kod doktora donosio je sve lošije vesti. Bilo je to stvarno teško vreme za moju porodicu. Sve je bilo nadrealno. Bilo je vrlo čudno i da pomislim da je tako nešto veliko naraslo u mom telu", ispričala je.

Foto: Printskrin Imgur
Foto: Printskrin Imgur

Vrlo brzo je otišla na operaciju. Izvadili su joj ceo tumor kao i limfne žlezde.

Ova hrabra devojka odlučila je da svoju priču ispriča na Redditu jer je mnogo ljudi koji prolaze kroz ovakvo lečenje a nemaju nikog pored sebe.

"Moja porodica i prijatelji su sjajni, ali nisu znali šta reći i kako reagovati. To je ok jer ni ja tada nisam znala šta da kažem i kako da reagujem, ali želela sam da ponudim pomoć drugima", dodala je.

Rubi je danas u remisiji nešto više od godinu dana i radi na krikupljanju novca za decu koja se bore protiv raka.

Foto: Printskrin Imgur
Foto: Printskrin Imgur

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...