KUPALA SAM SE U CRVENOM VINU: Isprobala sam ovaj čaroban tretman, a evo šta mi se desilo sa kožom!
Foto: Profimedia

Iz iskustva

KUPALA SAM SE U CRVENOM VINU: Isprobala sam ovaj čaroban tretman, a evo šta mi se desilo sa kožom!

Žena -

Devojka je isprobala luksuzan spa tretman koji bi skoro svaka žena poželela, a evo kakvo je njeno iskustvo.

Kao i svaka odrasla žena obožavam vino. Volim ga u svakom obliku i kada god mi ga ponude. Takođe, obožavam da uživam u toplim, opuštajućim kupkama i vremenu koje imam samo za sebe, objašnjava na početku Zoe Veiner.

I, gle čuda, čula sam za neverovatno iskustvo koje je spojilo sve ono što volim – kupanje u crvenom vinu. Jedva sam dočekala, ali prvo sam se dugo premišljala da li je odluka dobra jer kažu da ispijanje vina nije dobro za kožu, a kako bi onda bilo dobro za čitavo telo.

Tretman traje oko 30 minuta, a dermatološkinja Šerin Idris objasnila je zbog čega je on toooliko dobar.

"Tretman kupke u crnom vinu čini da vaša koža izgleda zdravo i rumeno, a druga veoma važna stavka odnosi se na to da je alkohol odličan za čišćenje odragnizma od toksina", istakla je doktorka.

Odlučila sam da isprobam tretman i otkrijem da li će zaista imati blagodeti za moju kožu.

Imala sam mnogo nedoumica – nije mi bilo jasno kako će se vino dosipati u kadu u kojoj se budem nalazila, a i da li će mi kupaći kostim postati ljubičast od tolike količine crvene boje. A, onda bi, realno, mogao da završi u đubretu.Sva moja skeptičnost pala je u vodu kada sam ušla u prostoriju koja je bila ukrašena divnim drvenim kutijama za vino i plastičnim grožđem koje je visilo sa plafona.

Kada sam se spustila u venecijansku kadu i shvatila da nema nazad, začuo se huk mlaza, a onda je kada počela da se puni “crvenom vodom”. Vau, bio je to neverovatan osećaj. Miris je bio fantastičan, a poželela sam čak i da potpuno zaronim i upustim se u tu neverovatnu magiju.

Baš kada sam pomislila da od toga nema bolje, u prostoriju je ušetala devojka koja mi je donela tanjir sira i lagano mi izmasirala glavu.

Savršeno.

Kada sam, nažalost, napustila tretman, osećala sam se perfektno. Opuštenije nego ikada.

Ako me pitate da li je ovo bio najluksuzniji, opuštajući SPA tretman koji sam ikada imala, reći ću – DEFINITIVNO DA. Moja koža je ostatak dana bila divna, glatka i nežna. Tvrdim da je posle nekoliko sati imala neki poseban sjaj, ali moje borice i celiluit, nažalost, nisu magično nestali.

Zahvalna sam za ovo iskustvo, a verujem i da je i meni moja koža.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track