Čisti koronarne arterije i začepljene vene, spasava jetru: Najmoćniji napitak ikada! (RECEPT)
Foto: Thinkstock

Lek zlata vredan

Čisti koronarne arterije i začepljene vene, spasava jetru: Najmoćniji napitak ikada! (RECEPT)

Žena -

Pravi se od samo 4 lako dostupna sastojka, a uz sve navedeno, očistiće vaše telo od slobodnih radikala i podići imunitet na maksimum

Nema čoveka kojem nije potrebno da izbaci suvišne masnoće iz tela, očisti jetru i zaštiti telo od virusa i bakterija, piše Stil.To je svima čak neophodno - na ovaj način imunitet će biti na najvišem nivou, a vaše telo potpuno zdravo.Sve to, a i mnogo više može da se postigne samo jednim pićem.Napitak koji ćemo vam predstaviti ukloniće i slobodne radikale, koji imaju veoma štetan uticaj na zdarvlje, naročito na krvotok.Što je takođe važno, ovo piće će očistiti koronarne arterije (krvne sudove koji snabdevaju srce krvlju) i začepljene vene koje su se zapušile usled naslaga holesterola.

Sastojci: 8 limunova, 4 litra čiste vode, komadić đumbira i 8 čenova belog luka.Priprema: Oljuštite beli luk i đumbir, limun isecite na kriške, pa sve zajedno stavite u blender. Ispasirajte što je bolje moguće, pa prebacite u šerpu i dodajte vodu, a onda stavite na ringlu. Kad smesa proključa, skinite sa ringle, ostavite da se ohladi, a zatim procedite.Pijte jednu šolju ovog napitka sat vremena pre svakog obroka. Potrudite se da u vreme ispijanja napitka budete gladni.Napomena: Dok koristite ovu mešavinu, trebalo bi da budete fizički aktivni bar svakog drugog dana.Pročitajte još na portalu Stil:Jeo je 2 kašike lanenog semena pre ručka: Za 6 meseci smršao 15 kg i sredio holesterol!Izlečite sinuse za pet dana: Rešite se zauvek glavobolja i zapušenog nosa! (RECEPT)Bol u zglobovima i kostima će nestati kad izbacite ovih 7 namirnica: Lečite se iznutra!Celog života pijete vodu pogrešno: Ovo je jedini ispravan način! (VIDEO)Večeras ga spremite, pojedite ujutro: Prži salo, ubija bolesti, vraća lepotu! (RECEPT)

BONUS VIDEO:

Soda bikarbona kao lek protiv prehlade: Pobedite grip u samo 3 koraka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track