ZA NJU, DAN ZALJUBLJENIH Muškarci, oduševite je jednim od 3 idealna poklona na koje pada svaka žena!
Foto: Promo

ZA NJU, DAN ZALJUBLJENIH Muškarci, oduševite je jednim od 3 idealna poklona na koje pada svaka žena!

Žena -

Ne znate kakvim poklonom da obradujete na Dan zaljubljenih svoju nežniju polovinu?

Mi vam dajemo savet kako da budete originalni i poklonite joj nešto što svaka žena želi da ima. Nešto što će je oduševiti, a što možete da joj kupite po skoro nezamislivo SNIŽENOJ ceni!Ne postoji devojka ili žena koja ne želi da u svakom trenutku ima prelepe nokte. Velvet Smooth električna turpija je jedan od najprodavanijih proizvoda za negu noktiju u koji se kune veliki broj žena širom sveta! Sada je OVDE možete kupiti po EXTRA sniženoj ceni i oduševiti svoju lepšu polovinu ovim savršenim poklonom! U pakovanju se dobija turpija + 1 nastavak za turpijanje + 1 nastavak za poliranje + 1 nastavak za dodatni sjaj. Poručite na broj 011/3 111 300

Svoju damu možete iznenaditi Swivel brite 360 jedinstvenim ogledalom za koje većina žena u Srbiji još uvek nije čula ni videla, a sada se OVDE može kupiti po SPECIJALNOJ ceni! Uveličava do 5 puta, ima u sebi led svetlo i omogućava preciznu vidljivost, što je posebno važno ženama prilikom šminkanja. Lako se montira i može se rotirati u svim uglovima. Jer ovo želi svaka žena!

Svojoj devojci ili ženi možete pokloniti i sjajni Naked Nails manikir set sa 3x2 dodatka: 2 za turpijanje + 2 za poliranje + 2 za visoki sjaj, a na aparatu koji ih pokreće moguće je izabrati dve brzine. Ovaj neverovatno praktičan set za noktekoji se trenutno može kupiti OVDE (ili poručiti telefonom 011/3 111 300) po AKCIJSKOJ ceniće obožavati svaka žena, jer može da se koristiti bilo kada i bilo gde.

Pokažite svojoj dami da vam je stalo! Kupite joj nešto ne samo lepo, već i korisno. A ona će zasigurno svaki put kada ga koristi pomisliti na vas.Poručite putem telefona na 011/3 111 300 (8-17h) ili ONLINE(00-24h).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track