DREVNI RITUAL ZA DAN ZALJUBLJENIH: Uradite ovo VEČERAS i otkrijte ko je ljubav vašeg života!
Foto: Profimedia

Pronađite svoju srodnu dušu

DREVNI RITUAL ZA DAN ZALJUBLJENIH: Uradite ovo VEČERAS i otkrijte ko je ljubav vašeg života!

Žena -

Ukoliko još niste pronašli svoju srodnu dušu, uradite ovo večeras i sve će vam biti jasno.

Ovaj ritual koji uključuje seme potekao je iz Evrope i Skandinavije i predstavlja jedan do najstarijih ljubavnih rituala na svetu.

Možete koristiti bilo koje seme poput semena suncokreta. Ptice će ga pokupiti i odneti daleko i usput ispustiti nešto semneki koje će se izrasti prelepo cveće.

Tradicija nalaže da ritual obavite u dvorištu crkve, ali možete da koristite i dvorište ili bilo koji drugi otvoreni prostor.Ritual se sprovodi na veče između 13. i 14. februara.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Evo kako se izvodi:

1. Uđite u dvorište crkve, ili sopstveno dvorište u ponoć. Bacite semenke preko vašeg ramena izgovarajući sledeće:Raspršavam ove seme zaljubljen/a,Ovo seme posejaću u ljubavi,Ti, koja si moja prava ljubav,Dođi po mene i ostani dok raste,Baš kao i moja ljubav prema tebi.

2. Pogledajte preko ramena i videćete viziju budućnosti – vaša ljubav će hodati preko zemlje gde je nikla trava ili cveće od vašeg semenja. Možda ćete ga/nju prepoznati. Ako ne prepoznajete osobu, zatvorite svoje oči i ime će vam se ukazati spontano u vašoj glavi.

3. Idite kući i lezite u krevet. Sanjaćete sebe i svoju ljubav zajedno na leto, a sile će vas privući u mesecima koji dolaze.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

Romantika sa mnogo nula: Vereničko prstenje poznatih lepotica kojima su one sa lakoćom izgovorile - DA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track