POSTILA JE NA URINU I VODI: Povraćala je, imala proliv, ali se ONDA dogodilo ČUDO!
Foto: Profimedia

O OVOME SE SVE VIŠE PRIČA

POSTILA JE NA URINU I VODI: Povraćala je, imala proliv, ali se ONDA dogodilo ČUDO!

Žena -

Živimo u svetu u kojem je zaboravljen prirodni način života. Živi se stresno i ubrzano, tako da i sami, kad osetimo umor i klonulost, često pribegavamo „čarobnom farmaceutskom štapiću“ u vidu tablete, umesto da promenimo životni stil u ishrani, skloniji smo brzim rešenjima, koja nude farmaceutske kompanije, i tako se još više trujemo.

Poslednjih dvadesetak godina izdato je mnoštvo literature na temu prirodnog isceljenja. Svi autori slažu se oko nekoliko bitnih tačaka.

OTKRIĆE URINOTERAPIJE

Pioniri urinoterapije na Zapadu zastupaju tezu da naše telo proizvodi sve supstance potrebne za održavanje zdravlja i isceljenje, i dokumentovali su mnoštvo slučajeva isceljenja tuberkuloze, astme, konstipacije, groznice, kamena u bubregu, gangrene i raka primenom urinoterapije, verujući da je urin prirodni lek za sve moguće bolesti, pa čak i AIDS.

Zanimljivo je i kako ispijanje urina u trudnoći pomaže kod regulacije trudničkog dijabetesa, zatim u održanju ploda, a rađa se zdrava beba otporna na bolesti, s lepom i glatkom kožom.

KAKO SE PRIMENJUJE URINOTERAPIJA

Urin se može koristiti na nekoliko načina, uz napomenu svih autora da se koristi samo srednji mlaz, koji je sterilan i čist, dok su u početnom i završnom mlazu sadržane otpadne materije.

foto Profimedia
foto Profimedia

1. MASIRANJE TELA URINOM

Autori se slažu da je najbolje masirati telo 75 minuta do 2 sata urinom koji je star 3 – 7 dana.

Na ovaj način urin se brzo apsorbira kroz kožu i kroz nju izbacuje otrove iz tela. Masiranje treba provoditi svakodnevno i kroz dovoljno dug period, dok telo ne prestane da izbacuje nečistoće. Ne treba se obeshrabriti ako reakcija bude burna, jer je to prirodan proces.

Kod tvrdokornijih bolesti potrebno je provoditi post na vodi i urinu.

2. POST NA URINU I VODI

Autori ga preporučuju kod ozbiljnih i hroničnih bolesti. Pije se urin izlučen tokom čitavog dana i noći, ili se kombinuje dnevni za piće, a noćni za masažu. Telesne reakcije mogu biti povraćanje, proliv i promene na koži, dok telo ne izbaci sve otrove. Nakon posta na urinu i vodi potrebno je postupno prelaziti na zdravu prehranu, uzimanjem malih količina prirodno oceđenih sokova. Dok traje post, urin hrani telo potrebnim hranjivim materijama, što dokazuju mnogi slučajevi ljudi koji su preživeli, ostajući bez hrane i vode.

foto Profimedia
foto Profimedia

3. OBLOZI OD URINA

Oblozi stavljaju se na opekotine, rane ili čireve. Oblog stalno treba biti vlažan.

4. URIN U OBLIKU KAPI

Ako se urin kapa u nos, gotovo trenutno odčepljuje nosne kanale i omogućuje normalno disanje. Urin možete takođe kapati u uši i oči.

5. GRGOLJENJE URINA U USNOJ SUPLJINI

Pomaže kod grlobolje i kod bolesti zuba, prilikom čega nakon nekoliko minuta prestaje zubobolja.

foto Profimedia
foto Profimedia

(vesnamihajlovicblog.wordpress.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track