NE STVARAJTE NEPRIJATNOST U JAVNOSTI: Ovo je IDEALNO vreme trajanja POLJUPCA!
Foto: Profimedia

Kada drugi gledaju

NE STVARAJTE NEPRIJATNOST U JAVNOSTI: Ovo je IDEALNO vreme trajanja POLJUPCA!

Žena -

Stojite na ulici ili se vozite u tramvaju, a blizu vas je par koji ne prestaje da se ljubi?

Svako je bar jednom doživeo ovu nelagodnu situaciju. I baš zbog toga sproveden je eksperiment koji je otkrio idealno vreme trajanja poljupca.

Stojite na ulici ili se vozite u tramvaju, a blizu vas je par koji ne prestaje da se ljubi? Svako je bar jednom doživeo ovu nelagodnu situaciju. I baš zbog toga sproveden je eksperiment koji je otkrio idealno vreme trajanja poljupca.

Shutterstock
Shutterstock

U susret Danu zaljubljenih, britanski avio prevoznik sproveo je eksperiment da bi se saznalo idealno vreme trajanja poljupca. Naime, neretko se dogodi da se par, koji se oprašta na aerodromu ljubi kao da su sami na svetu, pa poljubac traje toliko dugo da ljudima koji su u blizini para postane neprijatno.

Za potrebe eksperimenta, bračni par Džes i Džeri Ogden, članovi posade aviona, odglumio je legendarni poljubac marinca i žene u beloj haljini u Njujorku. Poljubac se prenosio uživo na Fejsbuku, a svi koji su gledali bili su zamoljeni da objave emodži koji označava divljenje u trenutku kada misle da je poljubac trajao dovoljno dugo.

Profimedia
Profimedia

Najviše emodžija objavljeno je nakon 12 sekundi što znači da je to idealno vreme trajanja poljupca. Oni koji su učestovali u eksperimentu smatraju da je 12 sekundi dovoljno da par iskaže ljubav jedno drugom i da ljudi koji svedoče njihovom poljupcu ne počnu da okreću glave.

zadovoljna.hr

BONUS VIDEO:

Iznenadite voljenu osobu: Deset idealnih poklona za Dan zaljubljenih!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track