KAKO PREPOZNATI MUŠKU SPONZORUŠU: Istinita priča Beograđanke koju je dečko ISKORISTIO i MALTRETIRAO
Foto: Profimedia

Ispovest

KAKO PREPOZNATI MUŠKU SPONZORUŠU: Istinita priča Beograđanke koju je dečko ISKORISTIO i MALTRETIRAO

Žena -

U današnje vreme ništa nije neobično. Šta više sve je postalo normalno, pa i to da su muškarci postali sponzoruše. Oni to mnogo bolje rade od pojedinih žena. Evo šta jedna Beograđanka priča, kako se jedva oslobodila jednog takvog.

Potičem iz bogate porodice, ali to mi nikada nije bio prioritet. Nikada nisam gledala ljude po materijalnim stvarima. Družila sam se sa svim klasama ljudi. Roditelji su me tako vaspitali da to nije bitna stvar u životu i da uvek kada mogu da pomognem, pomognem ljudima.Jedne zimske noći, izlašla sam sa drugaricama u grad. Upoznala sam tipa koji me je u tom trenutku očarao. Bio je predivan. Tu kreće naša priča i moj pakao.

Bili smo u vezi godinu dana i šest meseci. Sve nam je bilo sjajno. Ljubav je cvetala, izlazili smo, putovali smo, bio je divan prema meni. Upoznala sam i njegovu familiju i drugare i najbolju drugaricu sa kojom je odrastao. Sedeli smo neko veče i pričali o budućnosti. Došli smo na ideju da živimo zajedno. Pošto dotični gospodin nije iz Beograda i živeo je u iznajmljenom stanu, najbolje rešenje je bilo da pređemo u moj stan koji su mi roditelji ostavili. Moje sreće nikad veće. Od momenta našeg useljenja sve je krenulo nizbrdo. Počeo je da se ponaša kao kreten. Pošto sam ja radila, a on “tražio” uporno posao, počeli su da izbijaju kompleksi.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Maltretirao me je psihički oko sitnica. Zašto nisam oprala sudove, zašto nisam izbacila đubre, zašto nisam opeglala stvari itd. Kad sam provalila o čemu se radi objasnila sam mu lepo, da on nije hendikepiran i da sve to može sam da uradi dok ja radim i zarađujem, jer sedenjem za kompjuterom, igranjem igrica nikada neće naći posao niti bilo šta uraditi u životu. Napao me je da sam ja razmaženo derište, kako je njemu sve to njegova mama radila i da njemu ne pada na pamet to da radi.

Rekla sam mu onda da ide kod mame. Tu je nastao haos. Psovao me je, vikao. Posle dve nedelje, došao je pokunjen i izvinuo se. Sve je bilo ok. Pošto sam uvek sa strane ostavljala neke pare za “ne daj Bože” on je to uzimao da meni pravi iznenađenja, kupovao mi je svašta nešto, kao znak pažnje. Međutim ja primećujem da se čudno nešto dešava. Stalno je tražio razloge za svađu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kada sam ga pitala o čemu se zapravo radi, on mi je reko da sam bolesna i da treba da idem da se lečim, da ja ustvari umišljam da nešto nije u redu. Zvala me je čak i ta njegova najbolja drugarica da me pita šta je sa njim i zbog čega je čudan. Družila sam se sa njom. Išli smo kod nje i njenih na rođendane i slave. Njen tata je obećao njemu da će mu naći posao.Pošto je teško naći posao, on je bez imalo blama pitao i mog oca da mu nađe posao.Moj otac mu je našao posle par meseci posao i videla sam da se stvari menjaju na bolje. Opet sam sebe tešila da je to njegovo nezadovoljstvo samo zato što je nezaposlen. Par meseci nam je opet bilo divno.

Međutim kako je vreme prolazilo mi smo se sve više udaljavali. Ja vidim da mi novac nestaje iz kuće, a kad pitam njega drama nastaje. Pokušavala sam opet da pričam sa njim, ali nije bilo svrhe.Izašla sam sa drugaricama na kafu i kad sam se vratila kući on je već spavao. Pošto mi je bilo sumnjivo to njegovo ponašanje, uzela sam njegov telefon da prečešljam. I našla sam šta mi je trebalo. Sa najboljom drugaricom je pričao o tome da mu još malo para fali od mene da bi kupio auto i ostaviće me.

Foto: Shuterstock
Foto: Shuterstock

Usledio je moj šok! Razmišljala sam da li da ga probudim, da ga gađam tim telefonom, ili da ga ugušim na spavanju. Očajna sam bila. Pustila sam još malo da vidim da li će da “ skupi” pare za auto. Počinje njegova nervoza kada vidi da ja više nemam ni štek i da nisam kući po ceo dan. Drugarice su mi bile spas. Kuma mi je predložila da odemo na Kopaonik na produženi vikend i da ga ostavim definitivno jer nema svrhe ostati sa njim.Rekla sam mu kad sam krenula da spakuje svoje stvari i da izađe dok se ja ne vratim. On je rekao OK. Ali nije me ozbiljno shvatio, slao mi je poruke za to vreme kako me mnogo voli, kako ne može bez mene, kako jedva čeka da imamo dete. Ovaj put nisam popila tu priču. Ja se vraćam sa Kopaonika, on nije otišao. Tu izbija svađa nenormalna, govorio je kako ja nemam prava njega da izbacim bez razloga.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Onda mu je inat proradio i nije hteo još mesec dana da ode. Zapretila sam mu da ću policiju zvati, da ga oni izbace, ni to nije popilo vodu. Pošto sam ja dama, ne volim skandale da pravim, moje rešenje je bilo da dok je na poslu ( ja sam uzela Slobodan dan) da mu spakujem sve stvari u djubretarske kese i ostavim ispred ulaza. Za to vreme sam uspela i bravu da promenim ( Bog me pogledao). Posle nekog vremena samo čujem njega sa terase kako psuje, preti itd. Bar sam se oslobodila idiota!

Par dana nakon toga saznajem da je kupio kola od mojih para, da je njegova najbolja drugarica trudna s njim i da su jako srećni. E mislim se neka im je sa srećom oboma. Svaka krpa nađe svoju zakrpu, a za mene su oboje mrtvi.Tako da devojke dobro otvorite oči, svaki treći muškarac je sada takav. Držite do sebe i budite dostojanstvene. Bog će njima vratiti, a ja sam sada presrećna.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Besno Pile)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track