(FOTO) REVOLUCIJA U SVETU MODE: Manekenka sa TEŠKOM DEFORMACIJOM lica osvanula na NASLOVNICI
Foto: Printscreen Instagram

Svaka čast!

(FOTO) REVOLUCIJA U SVETU MODE: Manekenka sa TEŠKOM DEFORMACIJOM lica osvanula na NASLOVNICI

Žena -

Iako je modni svet odavno poznat kao vrlo okrutan, kada je u pitanju izgled, čini se kako se u njemu poslednjih meseci događa prava revolucija.

Tako su plus-sajz modeli postali sve traženiji i cenjeniji, a devojke koje su dosad mogle samo sanjati o manekenskoj karijeri, jer nisu obdarene "tipičnom" lepotom, postaju sve zastupljenije na pistama, a posebno na modnim naslovnicama.

Jedna među njima svakako je Kejtin Stikel iz Sijetla, koja je prema opisu na svom službenom Instagram profilu, manekenka, glumica i pevačica. Crvenokosa Kejtin drugačija je od ostalih po tome što je rođena s retkim sindromom, koji je poznatiji kao "mačje oko", i koji podrazumeva nedostatak tkiva u oku, zbog čega se zenice sužavaju i guraju u njeno lice zbog toga izgleda deformisano.

Ljudi koji pate od ovog sindroma takođe imaju problema sa srcem i bubrezima, no simpatična manekenka ne da se obeshrabriti.

Tako se često pojavljuje u različitim umetničkim projektima, a nedavno je osvanula i naslovnici poznatog časopisa V, koju su krasile i brojne slavne dame pa ćete se složiti kako to nije mala stvar.

"Ja sam u najmanju ruku egzotična i moraće vam se svideti nešto drugačije, da bih vam se i ja svidela", otkrila je, a zatim dodala:

"Časopis V je uvijek bio ekstremniji, kada je u pitanju poimanje lepote, a ovo je ostvarenje mog sna."

(index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track