MIRKA FEDERER U KUPAĆEM KOSTIMU: Normalna žena sa normalnim telom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Rodila je četvoro dece

MIRKA FEDERER U KUPAĆEM KOSTIMU: Normalna žena sa normalnim telom! (FOTO)

Žena -

Mnoge žene stale su u Mirkinu odbranu i pohvalile to što je prirodna, svoja i ne trudi se da udovolji drugima, već sebi i svom suprugu

Mirka Federer, supruga slavnog tenisera Rodžera Federera trenutno se nalazi sa mužem na odmoru u Majamiju, a svaki trenutak koristi da se sunča i uživa u morskim avanturama, piše Stil.Paparaci su uočili poznati par i uslikali ih, a fotografije su velikom brzinom obišle svet. Mnogi komentari poveli su se na račun Mirkine figure. U tome su prednjačile dame koje joj zavide jer se udala za popularnog teniskog šmekera, koje su iskoristile priliku da istaknu kako njeno telo nije nimalo ženstveno i privlačno.

Ipak, čini se da Mirku za sve to baš briga - ona se opustila i odlučila da sa svojim mužem provede lepe trenutke, ne mareći za nametnute ideale lepote i zlurade komentare.Sa druge strane, mnoge žene stale su u Mirkinu odbranu i pohvalile to što je, za razliku od većine žena slavnih sportista, Mirka prirodna, svoja i ne trudi se da udovolji drugima, već sebi i svom suprugu.

Podsetimo, Mirka se do 2002. godine uspešno bavila tenisom, ali je morala da kaže zbogom karijeri zbog povrede stopala. Dve godine ranije upoznala je Rodžera Federera, a nakon povlačenja iz sporta, postala je njegov menadžer.Venčali su se 2009. godine, nakon devet godina veze, a tri meseca kasnije, Mirka je rodila bliznakinje Milu Rouz i Šarlin Rivu, a 2015. godine blizance Lea i Lenija.Kada je u pitanju njena figura, koji mnogi nazivaju neuglednom, Mirka se ne osvrće, već vodi računa o poslu i ćerkama.

Ako bolje razmislite, shvatićete da je Mirka puput većine žena - privržena majka i supruga, kojoj nije najvažnije kako izgleda, već da joj je porodica srećna. A što se tiče izgleda u kupaćem i negativnih komentara - neće valjda na plaži biti u skafanderu zato što se to nekome ne sviđa?Pogledajte još na portalu Stil:Šeron Stoun u bikiniju oduvala mlađe koleginice: Ponosna na svoje telo u 59. godini! (FOTO)

Mirjana Bobić Mojsilović u bikiniju: U 6. deceniji njeno telo nema mane! (FOTO)U 50. rodila dete, smršala 72 kg: Glumica sada ponosno pokazuje svoje novo telo! (FOTO)Oduvek se osećala ružno zbog velikog nosa: A onda je postala neprepoznatljiva! (VIDEO)Nikolija Jovanović zapalila Instagram: Seksi izdanje mlade mame! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track