NJOJ PLAĆAJU 15.000 $ DA IM NAĐE BOGATOG MUŽA: Sad je otkrila šta BOGATI MUŽEVI traže od ŽENA! ŠOK!
Foto: Printscreen/Instagram

Radite na sebi, žene

NJOJ PLAĆAJU 15.000 $ DA IM NAĐE BOGATOG MUŽA: Sad je otkrila šta BOGATI MUŽEVI traže od ŽENA! ŠOK!

Žena -

Luan Vard iz australijskog Perta obogatila se na spajanju parova.

Ona je vlasnica agencije za izlaske PMM and Associates, a njeni klijenti joj plaćaju i 15.000 dolara kako bi im pronašla srodnu dušu.

Nakon što je oko 200 muškaraca ispitala šta u stvari traže od žena, sada je otkrila što to jači pol zapravo želi kada su žene u pitanju.

"Odlučila sam da saznam pa sam upitala muškarce da mi pomognu. Svaki od njih odgovorio mi je koja su to četiri fizička atributa njima najbitnija, ali i četiri osobine žene. Kada sam prikupila odgovore više od 200 muškaraca, sve sam ih analizirala i napravila spisak", pojasnila je Luan Vard.

Ona je tako došla do zaključka da muškarce kod žena najviše privlači osmeh, ali i inteligencija."Nijedan se muškarac neće zaljubiti u vaše namršteno lice već u vaš osmeh. A ne čudi ni da je druga stvar koja ih najviše privlači kod žena njene oči", rekla je stručnjakinja za spajanje parova.

Što se tiče fizičkih osobina, muškarce, dakle, najviše privlači osmeh, oči, zadnjica i grudi koje su se našle na četvrtom mestu.

S druge strane, najvažnije četiri emocionalne osobine koje muškarci traže kod žena su inteligencija, ženstvenost, razigranost i smisao za humor i poverenje.

Dejli mejl

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Romantika sa mnogo nula: Vereničko prstenje poznatih lepotica kojima su one sa lakoćom izgovorile - DA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track