Najnovije vesti

SUROVA I PREDIVNA PRIČA SAMOHRANOG OCA: Njena majka nas je NAPUSTILA kada je ćerka imala MESEC DANA!
Foto: Pritnscreen/Facebook

Zamenjene uloge

SUROVA I PREDIVNA PRIČA SAMOHRANOG OCA: Njena majka nas je NAPUSTILA kada je ćerka imala MESEC DANA!

Žena

Više puta ste čuli priču da otac napusti svoju ženu i dete, ali retko da to učini majka.

Ovo je priča Ričarda Džonsona, koji je svoju ćerku odgajao sam, nakon što mu je žena pobegla u Kaliforniju, a kasnije pretila da će dete dati na usvajanje.

"Zovem se Ričard Džonson i otac sam prelepe devojčice Persefon. Njena majka otišla je mesec dana nakon što se ona rodila. Još ne znamo zašto, ali mislimo da ima veze s postporođajnom depresijom. Bio sam veoma nervozan kada sam shvatio da ću ovo podeliti sa vama ali i kada sam spoznao da ću igrati dve uloge u njenom životu", započeo je Ričard.

On ističe da se mnogo trudio, pa je tako pročitao preko 100 knjiga o roditeljstvu i pregledao bezbroj video snimaka na "Jutjubu", čak i one kako se lakiraju nokti i pletu kikice. Na kraju je našao stranicu na Fejsbuku, gde su drugi samohrani očevi delili svoje priče i podigli mu samopouzdanje.

"Mi smo sada veoma srećni, Persefon ima 10 meseci i moji prijatelji stalno traže roditeljske savete od mene. I nemojte da vređate njenu majku, ona je divna žena i majka mog deteta, pa joj zato želim sve najbolje", izjavio je ovaj ponosni otac.

EPK

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Video koji je nasmejao svet: Ovako se tata igra sa bebom u stomaku

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...