Najnovije vesti

CEDILJKA ZA HRANU KAKVU NISTE VIDELI: 9-10 žena se oduševilo čim su je probale, a pogledajte i zašto
Foto: PR

CEDILJKA ZA HRANU KAKVU NISTE VIDELI: 9-10 žena se oduševilo čim su je probale, a pogledajte i zašto

Žena

Koliko vam se puta samo desilo da prilikom cedjenja hrane pola iste završi van posude?! Količina obroka za vaše najmilije je opet nedovoljna jer je pola ostalo u sudoperi! Pitate se šta raditi?  Mi vam predstavljamo dugo očekivano rešenje!

BETTER STRAINER cediljka je novi prijatelj vas i vaše kuhinje. Ovo revolucionarno otkriće možete nabaviti OVDE još danas po specijalnoj ceni i učiniti svaki dan u kuhinji lepšim i lakšim! Drage mame, tetke, bake, strine, neka gomila prosute hrane i potrošenog novca postanu prošlost!

 

Bez prosipanja, bez lepljena hrane, Better strainger cediljka univerzalnih dimenzija prilagodjava se svakom loncu, šerpi ili tiganju! Pogodna je za ceđenje svih vrsta namirnica: od voća, preko povrća do testenine. Postavlja se vrlo lako i, zahvaljujući dobrom dihtovanju, ostaje zasigurno na vašoj posudi bez bojazni da se hrana prospe. Lako se pere i ne zauzima puno mesta prilikog odlaganja.

 

Saznajte i vi zašto su domaćice širom sveta poludele sa Better Strainer-om. Pogledajte u videu koliko je ova cediljka praktična. Poručite je i vi OVDE i neka vam svaki dan proveden u spremanju hrane bude zabava.

 

 

Recite zbogom starim cediljkama i nikad više nemojte biti „očajne domaćice“.

 

Poručite pozivom na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h ili online OVDE non stop.

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...