(VIDEO) NOVO - MAGIJA U SAMO JEDNOM ŠTAPIĆU: Šta je oduševilo 87% domaćica koje su ga probale?
Foto: Promo

(VIDEO) NOVO - MAGIJA U SAMO JEDNOM ŠTAPIĆU: Šta je oduševilo 87% domaćica koje su ga probale?

Žena -

Muče vas zapušeni slivnici i neprijatan miris koji se širi iz njih. Stalni dolasci vodoinstalatera iziskuju mnogo novca, a problem nikada nije rešen zauvek! Slivnika je mnogo, a sredstava nedovoljno da bi se prečesto radile intervencije na njima. Ali, ONI su sada tu da tome kazu STOP!

Novi čarobni Sani Sticks štapici za odgušivanje slivnika napravljeni na PRIRODNOJ bazi učiniće ČUDO u vašem domu! Jako su prijatnog mirisa, biorazgradivi i NE sadrže toksine, a nataložene ostatke hrane, masnoću i druge nečistoće ovi senzacionalni štapici odstranjuju kao ni jedno sredstvo do sada, a OVDE se trenutno mogu kupiti po AKCIJSKOJ ceni!

Ono što će napraviti ogromnu uštedu u vašem budžetu jeste činjenica da se ovi štapići prodaju u pakovanju od 12 komada, a samo JEDAN MESEČNO je dovoljan da reši problem zapusenog slivnika!Pogodni su za SVE vrste slivnika: u kupatilu, kuhinji, za spoljne slivnike, a pritom su bezbedni i za septičke jame. Pogledajte kako se lako koriste:

Zato već danas poručite svoje magične štapiće OVDE i to po skoro duplo SNIŽENOJ ceni!

Imajte svog saveznika u uspešnom čišćenju slivnika: poručite Sani Sticks štapiće putem telefona na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 08-17h ili online OVDE non-stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track