TUKAO JE PO LICU: Šokantne fotke pretučene žene preplavile Fejsbuk, nasilnik priveden pa PUŠTEN!

STOP NASILJU

TUKAO JE PO LICU: Šokantne fotke pretučene žene preplavile Fejsbuk, nasilnik priveden pa PUŠTEN!

Žena -

Edna Haračić iz Kaknja šokirala je javnost odlučivši da na svom Fejsbuk profilu objavi fotografije svog lica, nakon što ju je, kako tvrdi, pretukao njen nevenčani suprug Midhet Kovač, zvani Mido, kojeg je napustila pre nekoliko meseci.

-Vlast i zakon...Kažu da mu ne mogu ništa! Anarhija znači. Alah ti dao da ti se do sabaha ruke osuše Mido - napisala je Edna uz objavljene fotografije.

Ova objava jako brzo se proširila i preplavila društvenu mrežu, ali reakcija onih koji bi se za ovo trebali pobrinuti je, čini se, izostala.

Naime, Edna, koja je, nakon što je nekoliko godina trpela batine od supruga sa kojim ima maloletnu ćerku, u martu ga je napustila i nastavila sa svojim životom, da bi se on u petak pojavio na njenom radnom mestu i počeo je udarati šakama.

Pozvana je i policija, koja je privela nasilnika, ali je on već sledećeg dana, kako tvrdi ova žena, pušten na slobodu, iako je trenutno na uslovnoj.

Portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić rekla je da se ovaj slučaj tretira kao nasilje u porodici, te da samim tim nije u mogućnosti da iznese bilo kakve informacije o spomenutom napadu.

foto Facebook Printscreen
foto Facebook Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tuča devojčica u osnovnoj školi u Smederevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja