Najnovije vesti

(FOTO) NE KOŠTA NIŠTA: Jedan mali detalj na licu vas može podmladiti!
Foto: Profimedia

VRLO PROSTO

(FOTO) NE KOŠTA NIŠTA: Jedan mali detalj na licu vas može podmladiti!

Žena

Iako možda mislite da ste u potpunosti savladali anatomiju obrva, postoji jedan detalj na koji možda niste obratili pažnju, a mogao bi vas instantno pomladiti.

Radi se o početku obrva i onim dlačicama koje su obično vrlo čupave, a žene često greše i skraćuju ih.

Na engleskom se spomenuti deo obrva naziva "sprouts" što prevedeno znači klica ili nicati pa pretpostavljamo da je naziv takav jer je to deo gde obrve izgledaju kao da niču iz kože poput klica iz zemlje.

Ako vam još uvek nije jasno o čemu se radi, najbolji primer su obrve manekenke Kere Delavinj, koja taj dio ima jako izražen i upravo su joj zbog toga obrve posebne.

Ako želite da postignete prirodan "look" obrva baš te dlačice na početku su jako važne jer su potpuna suprotnost nacrtanim obrvama.

foto: Profimedia

Nacrtane obrve imaju pravilan i istaknut početak obrva koji deluje jako veštačko i upravo zato žene koje njeguju takav "look" izgledaju namršteno i starije jer im taj jedan mali detalj celo lice stvori grubljim.

Kako bi postigli mladenački i prirodan izgled, slobodno dodatno naglasite dlačice na početku obrva. To ćete najbolje uraditi ako ih s četkicom za obrve počešljate prema gore i fiksirate gelom za obrve kako bi tako stajale ceo dan.

Češljanjem prema gore, postići ćete potpuno prirodan i pun izgled obrva.

Spomenute dlačice nikako nemojte rezati i kratiti nego ih pustite da prirodno rastu. Ako na tom djelu imate dlake, ali su retke, slobodno ih tankom olovkom docrtajte, ali pokušajte to uradite tako da djeluje što prirodnije.

foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Porcelanski ten, vitka linija i sjajna kosa nisu su njihov zaštitni znak: Evo kako se neguju žene sa Istoka (VIDEO)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...