(FOTO) MALO JE SVETSKIH ZVEZDA KOJE BI OVAKO POSTUPILE: Pevačica tešila žrtve požara u Londonu
Foto: Reuters

NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE

(FOTO) MALO JE SVETSKIH ZVEZDA KOJE BI OVAKO POSTUPILE: Pevačica tešila žrtve požara u Londonu

Žena -

Jedan soliter u Londonu zahvatio je požar u kojem je stradalo najmanje 17-oro ljudi, a među onima koji nude pomoć žrtvama našle su se i svetske zvezde.

Kako javlja BBC, pevačica Adel došla u severni Kensington, gde se nalazi zgrada koja je gorela čak 24 sata otkad je požar počeo, piše Glossy.

Dok su vatrogasci pokušavali da ugase vatru, stanovnici Londona skupili su se ispred dolitera ne bi li pružili podršku i pomoć unesrećnim i evauisanim licima. Tako je postupila i Adel, koja je bila gotovo neprimetna u gužvi u koju su predstavnici medija uslikali dok je uplakana grlila unesrećene i nudila im svoju pomoć.

foto: Reuters

Pored nje, pomoć žrtvama ponudili su i Lili Alen, Džejmi Oliver, Džeremi Klarkson i brojne druge britanske zvezde.

Klarkson je tako pozvao ljude da doniraju odeću stanovnicima solitera, a slavni kuvar Džejmi Oliver ponudio im je obrok u svom restoranu.

Sa sajta Glossy preporučujemo vam još:

Porodična drama slavne pevačice: Adelin sin umalo oslepeo tokom njenog nastupa! Na večnu ljubav zavetovali su se u dvorcu: Šarmantna voditeljka se udala za dugogodišnjeg dečka Ema Bregović, uvek sa zadovoljstvom u srpskoj prestonici: U našoj kući vlada balkanski fazon Šapnuo je supruzi da će ona biti problem: Klunijev otac od početka znao da će Amal zavrteti mozak Džordžu

Mediji tvrde da je pod neprestanim nadzorom lekara: Zdravstveno stanje Ljubiše Samardžića sve lošije?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Najveći požari u istoriji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track