SILOVALI SU JE DRUGOVI KADA JE IMALA 13 GODINA: Nisam ljuta na njih, mržnja škodi samo meni!
Foto: Printscreen/Facebook

ŽELI DA POMOGNE DRUGIMA

SILOVALI SU JE DRUGOVI KADA JE IMALA 13 GODINA: Nisam ljuta na njih, mržnja škodi samo meni!

Žena -

Madelin je podelila svoju priču kako bi pomogla osobama koje su se našle u čeljusti seksualnog zlostavljanja.

(VIDEO) LJUDI SU JE PONIŽAVALI ZBOG NOSA: Doživela je neverovatnu transformaciju! Doktori ne pamte tako nešto!

Ona je obična majka koja srećno živi sa svojim mužem i tri kćeri. Međutim, njen život bio je daleko od srećnog kada je bila devojčica.

Kada je imala samo 13 godina bila silovana od strane dvojice tinejdžera s kojima su se ona i njena prijateljica družili u kafiću. Sada ima 51 godinu i izrazila je da ne oseća mržnju prema dva dečaka kojih se seća samo po imenima Džeri i Rendal. Njih dvojica su joj zapretili da će je ubiti nožem ako ikome spomene da su je silovali.

"Godinama nisam htela da verujem da se to dogodilo. Ali Džeri i Rendal nisu imali pojma da sam ljuta. Mrzeti ih samo je štetilo meni. Opraštanje je važno jer nam pokazuje da možemo pretvoriti bol u nešto pozitivno. Sada se samo pitam šta se dogodilo sa životima mojih napadača. " objasnila je Madelin i nastavila.

Medelin i njena prijateljica Keli su odlučile da odu na piće, a pre toga ikada nisu izlazile.

"To je bilo prvi put da sam pila. Uzele smo votku, sok od pomorandže i otišle smo u kafić. Videle smo Džerija i Rendala. Moja prijateljica ih je prepoznala pa smo seli s njima za sto. Neko vreme sve je bilo dobro, ali nije prošlo dugo kada smo postali pijani. Povratila sam po celom stolu. Oni su se smejali i nisu mi pomogli.

Nakon svega, došli su Kleinoj kući, gde je ona otišla u svoju sobu, a Medelin je ostala sa momcima. Kada je shvatila šta se događa, jedan od njih je uhvatio za vrat i udarao joj glavom o pod i govorio joj da ćuti.

Iduće jutro se probudila se ukočena i jedva da je poverovala šta se desilo protekle noći. Prestravljena da će napadači izvršiti pretnje, nije nikome rekla ništa.

"Otišla sam u školu, ali bila sam povučena i teško sam se nosila s tim. Moji roditelji nisu imali pojma šta se dogodilo. Rekla sam im tek nakon tri godine. Čak i tada nisam to mogla izgovoriti pa sam napisala na papir i ostavila na svom jastuku. Moj otac je odmah hteo da zove policiju, ali ja sam bila uplašena da mi nitko neće verovati", rekla je ona.

Sa 17 godina Madelin su roditelji poslali u Izrael na jednu godinu volontiranja. Tamo je upoznala svog sadašnjeg muža Stivena. Kako je veza postajala ozbiljnija, rekla mu je da ona ne želi decu, jer je u svojim mislima bila uplašena da će biti opet silovana. Međutim, kako su godine prolazile Madelin je počela shvatati da mora iskoristiti najbolje od života.

Kurir.rs/24sata, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track