UMORNI STE OD PRIČANJA? Recite okolini šta mislite bez reči!
Foto: PR

Odlično rešenje

UMORNI STE OD PRIČANJA? Recite okolini šta mislite bez reči!

Žena -

Koliko puta nam se desilo da smo umorni od pričanja jedne iste priče, komentarisanja, i odgovaranja na glupa pitanja? Moguće je preneti poruku koju želite i to na vrlo originalan i upečatljiv način! Ponesite majicu koja će preneti snažnu poruku i osloboditi vas bespotrebnog ponavljanja istih rečenica.

foto: PR

More Love je odlična majica, 100% pamučna i prenosi dvosmislenu poruku. Sigurno će svi gledati u vas, i razmišljati o čemu ste vi mislili. Na ljubav ili lovu? Ljubavi i love nikad dosta, složićete se, još kada dodamo na to šaljiv natpis: Na Balkanu isto znači - je pun pogodak da budete drugačiji! Majice su dostupne u crnoj i beloj boji, u muškom i ženskom modelu. Ako želite crnu majicu More Love, OVDE je odmah poručite po ceni od 1500rsd, a belu majicu OVDE možete naručiti za 1400rsd.

Mnogi u okolini vam postavljaju skodnevno isto pitanje? Vaš odgovor je potvrdan? Ne trošite reči i vreme - recite im mišljenje majicom! Fenomenalna Yes of skroz majica će automatski dati odgovor umesto vas i bićete najveća podrška u društvu! Ove majice su izrađene u ženskom i muškom modelu, u crnoj i beloj boji. Crnu majicu OVDE poručite po ceni od 1500 rsd, a ukoliko vam se više dopala bela varijanta, OVDE je poručite odmah za 1400 rsd.

foto: PR

Evo još jedne hit majice koja će vam sasvim sigurno olakšati komunikaciju! Majica - Će bude koja kratko i jasno daje odgovor na mnoga pitanja koja vam budu postavljena. Ove majice su idealne i za vrele letnje temperature, jer su jako prijatne, izrađene od 100% pamuka, i naravno dostupne su muškarcima, ali i damama! Takođe se mogu naći u dve boje - crnoj i beloj, crnu po ceni od 1500 rsd možete OVDE pronaći i naručiti za vas, ili obradovati nekoga vama dragog, a za 1400 rsd OVDE možete pronaći belu varijantu majice.

foto: PR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track